Dubgrade dă start la weekend! Cozmin și gabriL îl încheie apoteotic!

După ce în urmă cu un an ne-a încântat pe toți la Szcéna, Dubgrade revine joia asta la AVi cu un Live Stream ce ne va ține în priză pentru petrecerile ce vor urma în acest sfârșit de săptămână.

De la ora 20:00, timp de aproape patru ore, DJ-ul va servi un set de techno, house, minimal și alte genuri conexe, transmis live pe canalele Avimag.

În acest mod, aveți posibilitatea de a-l asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia. Va fi cel de-al 67-lea Live Stream Avimag și nu intenționăm să ne oprim prea curând!

Ca de obicei, accesul membrilor comunității Avimag va fi liber. Mai multe detalii regăsiți pe eventul de Facebook.

Vineri ne pregătim pentru party-ul marca Cedesciu Wax, cu Macarie, Robert Apetrei și Sonohat, începând cu ora 23:00. Noutatea e că suplimentăm premiile oferite în cadrul concursului nostru cu o invitație pentru două persoane la CEDESCIU Label night w/ Robert Apetrei // Sonohat // Macarie

Tot ce trebuie să faci e să dai Going la eventul de Facebook, Like și Share la postarea de pe grupul Avimag și vei fi automat înscris în cursa pentru vinyl-ul semnat de Robert Apetrei, Edge of Time, respectiv pentru invitația de două persoane.

Vom anunța câștigătorii vineri, aceștia urmând a fi aleși prin Randomize.

Biletele pot fi achiziționate de pe livetickets.ro, aici, urmând ca în avans să fie achitat accesul în club, în valoare de 25 de lei, iar la garderoba clubului nostru să achitați restul de 15 de lei, însemnând consumația minimă obligatorie. 

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar.

Sâmbătă noapte dansăm pe ritmurile lui Cozmin și gabriL, party-ul urmând să înceapă de la ora 23:00.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv la intrarea în club, prețul acestora fiind de 15 lei până la ora 1:00, respectiv 20 de lei, plus 15 pentru un token (consumație minimă obligatorie) după acea oră.

Detalii legate de Expoziția muzicaă cu gabriL și Cozmin în prim plan vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/796522624073405/

Rate this post

Leave a comment