Diseară petrecem la AVi: Avimag LiveStream w/ iON & Nemeș! Addo ne încântă la after!

Trebuie să ne dezmorțim un pic oasele după letargia post-Herodot și cea mai bună modalitate de a face asta e… tot cu dans! Diseară, începând cu ora 20:00, vom avea parte de un nou episod din seria Live Stream-urilor Avimag, cu iON (n.red. fenomenal marți noapte!) și Nemeș la pupitrul celui mai important club din Târgu-Mureș. 

Știm că AVi se va umple până la refuz și diseară, ca și în noaptea de Crăciun petrecută în compania lui Herodot și Prichindel, pentru că avem cu toții o poftă uriașă de muzică bună.

Astfel că după terminarea Live Stream-ului, adică după aproximativ patru ore, vom petrece toată noaptea la un after pe cinste, celor doi DJ urmând a li se alătura Addo.

Va fi o noapte piperată cu dans și techno/house/minimal serios, care va bubui din sistemul nostru Funktion-One toată noaptea, spre delectarea fanilor muzicii electronice underground.

Accesul se va face pe bază de bilete în valoare de 25 de lei, fiecare bilet incluzând și un token pentru consumația la bar, în valoare de 14 lei.

Biletele pot fi achiziționate exclusiv de la garderoba clubului nostru.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

PS: Nu vă faceți planuri pentru prima zi a Anului Nou! În data de 1 Ianuarie vom începe petrecerea de revelion pe timp de zi, de la ora 10:00AM. Îi vom avea în spatele deck-ului pe Addo, Volk, Lowkodi, Oana, Prepeleac și pe Nemeș.

Mai multe detalii în curând, stați pe zonă!

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/livestream-08032018-avi-colatargu-mures

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! 

►Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/vivus-records/sets/vivus011-ion-get-hooked-ep

Rate this post

Leave a comment