Diseară la 20:00 începe nebunia! LDT10 la Uzina Foto!

Nicio zi nu aduce mai multă bucurie în sufletele oamenilor decât vinerea. Unde mai punem și că vom avea parte de cel de-al zecelea Laborator de Techno la fosta Uzină foto, un motiv extra de zâmbete și fericire, și dans, și muzică bună, și timp petrecut cu prietenii și cu oameni faini… mai putem enumera destule motive pentru ca entuziasmul tuturor să atingă apogeul.

Cea de-a zecea poveste scrisă cu muzică bună la Foto începe la ora 20:00 și continuă până mâine, avându-i în spatele pupitrului pe Vid, Addo, Nemeș, Oana și gabriL, care ne vor face viața mai frumoasă.

Ne încântă revenirea lui Vid la Târgu-Mureș, mai ales că a fost vorba de dragoste la prima audiție în ceea ce-l privește, stilul său fiind pe gustul nostru, iar atmosfera creată de fiecare dată când acesta s-a regăsit în spatele pupitrului de la AVi a fost mereu senzațională.

Așteptăm cu real interes să retrăim senzaționalul respectiv și diseară!

https://soundcloud.com/gramuzical/vid-club-avi-04112017

Biletele sunt disponibile exclusiv la intrarea în Uzină. Veți putea să vă achiziționați bilete pentru LDT10 cu 40 de lei. Evident, găsiți detalii și multă muzică bună pe event-ul de pe Facebook, aici.

Mai avem un mic cadou pentru voi. Setul înregistrat de Addo și Nemeș pentru Ariki Records, perfect pentru orele de expectativă până la începerea party-ului. Audiție plăcută!

https://soundcloud.com/nemess/ariki-records-showcase-addo-nemes

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment