Mare party mare la AVi! Diseară dansăm pe ritmurile superbei Red Pig Flower!

Până acum nu am avut parte de invitați din Japonia, iar prezența lui Red Pig Flower, diseară, de la ora 23:00, în cel mai important club din Târgu-Mureș este onorantă. Mai ales că stilul ei nu se compară cu ce știam noi până acum. Ea servește sunetele, imaginea și culoarea într-o armonie perfectă, pasiunea ei pentru arta vizuală fiind evidentă deîndată ce-i vezi videoclipurile.

Suntem convinși că vom avea motive serioase de dans în noaptea asta și tocmai din acest motiv vă invităm în număr cât mai mare la party.

Detalii despre cariera artistei găsiți pe site-ul sound of Vast, label al cărei co-founder este, aici

Atenție! Nu dansăm doar cu Red Pig Flower diseară! Nemeș și Resa i se vor alătura artistei nipone în spatele mixerului, pentru a completa lineup-ul așa cum se cuvine.

Cei trei mușchetari ne vor ține pe ringul de dans ore întregi, iar entuziasmul nostru crește pe măsură ce ne apropiem de ora începerii.

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pentru petrecerea de la AVi pe eventul de Facebook, aici. Locurile sunt limitate, în funcție de normele de siguranță stabilite de ISU.

Intrarea la petrecere include și consumație. Astfel, accesul la petrecere costă 50 de lei, dintre care 28 reprezintă cele două tokenuri oferite pentru consumația la bar.

Biletele vor fi puse în vânzare exclusiv la AVi, diseară. 

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment