Diferența dintre Club AVi-Cola și avimⓐg.net

Mare ne-a fost mirarea de multe ori ca diverse persoane sau fani ai muzicii electronice să facă confuzie intre clubul AVi de pe strada poștei si magazinul avimag.net, așa că venim acum pentru toți cu detalii legate de cele două branduri pentru a clarifica această situație.  

Fast Forward Club Experience - AVi – Cola, cel mai cunoscut club din Tîrgu Mureș, și-a sărbatorit de curând a 15-a aniversare, pe strada Poștei. A fost creat in 2004, iar in 2006 a câștigat DuPont / Bienala de Arhitectura Bucuresti, organizat la Ateneul Român. Mai multe detalii despre Club AVi – Cola, aici.  Locația reprezintă strict gazda evenimetelor organizate de cel de-al doilea brand, și anume avimⓐg.net 

  

avimⓐg.net este proiectul dedicat 100% muzicii electronice din România, întregii culturi din jurul acestui fenomen, precum și artiștilor și producătorilor din spectrul muzicii electronice.
Este organizatorul sesiunilor de LiveStream in Club AVi - Cola și a  Laboratorului de Techno în fiecare vară în incinta fostei Uzine Foto, deținătorul shop-ului online (click here) și totodată revista și infopoint-ul online (in curând și offline) a  fanilor muzicii electronice in materie de evenimente, artiști și ultimele noutăți din muzică. Mai multe detalii despre avimⓐg, aici.

Vă mulțumim pentru atenția acordată și vă dorim să aveți parte doar de muzica bună!

Semnat, echipa celor două proiecte!  

Rate this post

Leave a comment