Descoperă Magia Evenimentului “Avimag Christmas Special” pe 24 Decembrie!

În mijlocul respirației noi pe care o ia, Uzina Foto din Târgu Mureș este în plin proces de renovare, pregătindu-se să-și deschidă ușile pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului – “Avimag Christmas Special” pe 24 Decembrie. Această transformare vine cu promisiunea unui confort sporit și a unor facilități îmbunătățite, oferind publicului o experiență de neuitat.

Pe scena sonoră, veți fi învăluiți în ritmuri muzicale magice de către artiștii remarcabili Macarie, Addo și Lowkodi. Acești maeștri ai sunetului vor transforma Uzina Foto într-un loc de bas și melodie, aducând spiritele festive la viață.

Dar nu este tot! Galeria de Milo aduce o notă vizuală captivantă evenimentului, contribuind la designul și vizualele care vor însoți ritmurile muzicale. Cu o reputație deosebită în industria artistică, Galeria de Milo promite să aducă un spectacol vizual de excepție la “Avimag Christmas Special”.

Pentru a vă asigura un loc în această experiență festivă, biletele sunt disponibile acum, începând de la 28 lei + taxe, urcând la 48 lei + taxe în ziua evenimentului. Achiziționarea biletelor se pot face din tabelul de mai jos sau pe LiveTickets.ro.

 

Încheind anul cu o notă de sărbătoare și muzică de calitate, “Avimag Christmas Special” promite o seară în care ritmul și frumusețea se îmbină într-un mod unic. Rezervați-vă biletele acum și pregătiți-vă să fiți martorii unei transformări spectaculoase la Uzina Foto! 🎄🎶

Rate this post

Leave a comment