Descoperă Energiea Sunetelor la “Laboratorul de Techno” – Evenimentul din 1 Septembrie!

Suntem încântați să vă invităm la o noapte de neuitat, plină de muzică electronică de calitate, în cadrul evenimentului “Laboratorul de Techno”, ce va avea loc pe 1 Septembrie. Acest eveniment special îi va aduce în fața publicului pe trei artiști de excepție: Christopher Ledger și cei doi artiști locali, Addo și iON.
<

Odată cu intrarea în atmosfera vibrantă a evenimentului, veți fi purtați într-o călătorie sonoră captivantă oferită de Christopher Ledger, cunoscut pentru seturile sale pline de profunzime și inovație. Alături de el, Addo și iON, doi artiști locali, vor adăuga o notă distinctă evenimentului prin selecțiile lor unice și abilitățile de a conecta cu publicul.

Laboratorul de Techno [L.D.T]” va începe la ora 23:00, pentru a vă oferi o noapte în care ritmurile electronice vă vor însufleți și vor crea o atmosferă de dans și bucurie. Biletul în avans costă 40 lei + TAXE, iar în ziua evenimentului prețul va fi de 60 lei. Prin achiziționarea biletelor, veți avea ocazia să experimentați sunetele captivante ale muzicii techno, sub îndrumarea artiștilor de top.

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați comunității pasionate de muzică electronică la “Laboratorul de Techno”, unde veți trăi o noapte de energie și conexiune prin sunetele muzicii electronice. Nu ratați ocazia de a fi parte din acest eveniment magic pe 1 Septembrie!

Iar pe partea de vizuale se vor ocupa prietenii nostrii de la MiLo, care ne promit o surpriză!

Rate this post

Leave a comment