Relaxează-te în weekend la uzina Foto! Deschidem terasa “Foto Summer Garden”

În ultimii ani, am transformat fosta uzină Foto, din cartierul Unirii, în spațiu de joacă, relaxare  și cultură pentru toți mureșenii (și nu numai!), profitând de faptul că spațiile culturale alternative lipseau cu desăvârșire din orașul nostru.

Vineri, 28 Mai de la ora 17:00, deschidem porțile și ne reîntâlnim în curtea fostei uzine, unde îl vom avea alaturi pe Mariusescu cu bogata sa colecție de vinyl-uri, care te invită într-o călătorie muzicală pe ritmuri de: Funk, Jazz, Blues, AfroBeat, Reggae, Rock, Jam, Electronic, Disco, Hip-Hop.

 

Sâmbătă,  pentru iubitorii muzicii electronice vom deschide mai devrem, la ora 15:00, pentru a da startul unui DayTime cu Macarie, un talent al underground-ului românesc… și nu o spunem noi, cei subiectivi, ci o demonstrează modul în care producțiile sale sunt apreciate de public și de către DJ consacrați deopotrivă. Suntem curioși ce set ne-a pregătit dupa aceasta lunga pauză, mai ales de cand a pus ultima oara în subteranul de la AVi, locul în care a făcut primi pași spre împlinirea visului de a deveni DJ/producer.

La evenimentele de sâmbătă accesul este GRATUIT persoanelor care îsi rezerva o masa și iși comandă unul din ofertele noastre de drink-uri  (vodka, wisky, rom, vin + energizante, apa sau sucuri natutale).

Mesele sunt de 4 si 6 persoane= 259 Ron cu o sticla de bauturi la alegere;

Hamac sau Bean Bag = 20 Ron/pers [intrarea si nu include bauturi]

Tabelul de rezervări îl regăsiți la finalul articolului. 

De mâncare să nu vă faceti griji, va avea grijă de stomacul nostru Chef Constantin Onut, care alaturi de invitatii lui ne va fi alaturi pe toata perioada acesti verii. Constantin este din Brașov și are o experienţă vastă în lumea bucătăriei fine dining.

Preparatele din imagini îi aparțin lui Chef Constantin Onut și sunt cu caracter informativ pentru acest articol.

 

Pe partea de food, acest meniu îl veți regăsi pe toată perioada verii, pe lângă preparatele care vor fii la evenimentele cu tematică gastronomică. De reținut mai este faptul că vă încurajăm să faceți plata cu cardul bancar.

Pe 5 și 6 Iunie vă așteptăm la weekend-ul cu tematică gastronomică din bucataria indiană. Iar pe 5 Iunie îl vom avea la pupitru pe Addo.


Vă recomandăm să urmăriți paginile Foto Summer Garden by EPIC FOOD și ART & The City, deoarece evenimentele culturale și gastronomice se vor ține lanț în această vară la Foto.

Puteți să veniți și cu animalul dvs. de companie, spațiul este pet friendly.
Clienții nostri au acces gratuit la jocurile sportive sau de societate, la mesele de ping-pong, tir cu arcul, badminton, darț, table, șah și alte jocuri.

❏ Programul in această vară pe terasa Foto Summer Garden este de Joi până Duminică de la ora 17:00 până la ora 23:00

Pentru rezervari vă rugăm sa completați formularul de mai jos.

____________________________________
Locatia se află în Tg-Mures, str. Plopilor 12, în curtea fostei uzine Foto, cartierul Unirii.

Rate this post

Leave a comment