De ce sunt afișele de la AVi prezente în manuale științifice?

Cu siguranță le-ați remarcat, fie în articolele noastre, fie lipite prin oraș sau în club. Și cu siguranță le-ați admirat cel puțin o dată asemeni unor opere de artă expuse într-un muzeu. Cu elemente coloristice care se potrivesc designului clubului AVi, dar și cu elemente artistice preluate din Grecia Antică, stilul folosit de designerii noștri în crearea afișelor pentru evenimentele marca Avimag nu putea fi neglijat de specialiștii în domeniu.

Astfel, după ce au fost înscrise în repetate rânduri în diverse competiții care desemnau cele mai frumoase afișe de event, a venit rândul recunoașterii oficiale, să-i zicem, prin faptul că afișele marca MiLo Themes create cu ocazia aniversării a 12 ani de existență ai clubului AVi se vor regăsi în lucrarea științifică ”Strumenti del Grafico” (n.red Instrumentele Graficii), scrisă de profesorul universitar Giovani Federle în scopuri academice.

Clitt Publishing se va ocupa de editarea și tipărirea efectivă a cărții, iar nouă nu ne rămâne decât să ne mândrim cu Mihai și Lore, cei doi artiști care sunt fideli proiectului Avimag încă din prima zi!

Ne amintim, desigur, de maratonul muzical epic de peste 24 de ore organizat în toamna lui 2016, cu Sepp, g76, Suciu, Addo, Scopter, Resa, Erik și iON în spatele pupitrului, iar în condițiile în care event-ul a fost atât de spectaculos, nu se putea să beneficieze decât de afișe pe măsură. Iată, deci, că specialiștii în grafică admiră munca designerilor noștri devotați.

De ce sunt afișele de la AVi prezente în manuale științifice? Pentru că avem în spate una dintre cele mai bune echipe de designeri grafici, focusată întru totul pentru a ne oferi săptămână de săptămână preambuluri pentru distracția care ne așteaptă la AVi prin intermediul unor afișe spectaculoase. Afișe care spun o poveste despre ce va fi 🙂

Felicitări MiLo Themes!

 

Leave a comment