De ce e Solar Seeds un festival ieșit din comun, ce nu trebuie ratat

Între 22 și 26 August va avea loc la Șilea Nirajului unul dintre cele mai incitante festivaluri organizate în Transilvania, Solar Seeds. Printre headlinerii scenei deep se regăsesc Herodot, Mihai Pol, Charlie, Vid sau caLLy, între mulți alții, deci se anunță cinci zile și cinci nopți de basm în paradisiacul spațiu dedicat manifestării.

Respectul față de natură și comuniunea dintre om și mediul înconjurător sunt două dintre aspectele în jurul cărora este centrat festivalul de la Șilea Nirajului. Solar Seeds reprezintă mult mai mult decât un banal festival, iar asta pentru că accentul este serios pus pe ideea de comunitate, prietenie, pace și, nu în ultimul rând, muzică electronică bună pentru toată lumea.

În condițiile în care e important să dezvoltăm comunitatea amatorilor de muzică electronică din zona Mureșului, festivalul e axat pe donații, nu pe profit. Biletele costă 160 de lei (34 de Euro), până în data de 20 august. După acea dată, accesul în festival se va face cu 186 de lei (40 de Euro), inclusiv la intrarea în festival.

Cu fondurile reieșite din vânzarea de abonamente vor fi plătiți artiștii și vor fi acoperite cheltuielile administrative. Biletele sunt disponibile pe livetickets.ro, aici, deci grăbiți-vă!

Însă elementul care iese în evidență este acela al modului în care organizatorii înțeleg să comercializeze produsele în interiorul festivalului, bazându-se pe filozofia “name your price”.

Mâncarea și băuturile pe care le puteți achiziționa de la shopurile din interiorul festivalului sunt pregătite numai cu ingrediente naturale și multă dragoste tocmai de către familia Solar Seeds!

Se prepară diverse mâncăruri delicioase, vegetariene și non-vegetariene, dulciuri, salate de fructe, plăcintă, chai, masala chai și multe altele. Veți vedea cât de bine se poate mânca la un festival organizat în mijlocul naturii!

Veți observa că mâncarea și băuturile nu au etichete de preț pe ele, deci cât de mult plătiți? În funcție de cum vi se pare produsul consumat decideti ce pret este corect pentru ceea ce luați!

Oameni frumoși, care preferă să ofere decât să obțină.

O idee excelentă pentru a întări ideea de comunitate unită, familie chiar, pasionată de natură și muzică electronică deopotrivă.

Solar Seeds e un festival al prieteniei și al bucuriei muzicii, iar faptul că profitul financiar e pus pe plan secund sau chiar terț e un motiv în plus să ne facem bagajele, să ne pregătim corturile, și să ne urcăm în mașini până ajungem cu toții la Șirea Nirajului pentru o evadare muzicală în natură.

Pentru mai multe detalii, dar și dacă aveți nevoie de informații legate de locație și despre lineup-ul pe scene, organizatorii festivalului vă așteaptă pe eventul de Facebook, aici.

Noi ardem de nerăbdare să vină odată 22 August pentru a scăpa de betoane și să ne bucurăm de verdele intens al codrului secular din Șilea Nirajului la Solar Seeds in Transylvania Gathering 2018.

 

 

Rate this post

Leave a comment