Dansăm non-stop weekendul acesta! Incolor dă start balului – Live Stream #80

Ne pregătim cu pași repezi de ultimul weekend de party-uri la AVi din acest sezon. Și pentru că ne cheamă Avimag, le servim techno bun tuturor celor ce iubesc acest gen de muzică. Mai ales acum, în acest sfârșit de săptămână cu totul și cu totul special.

Incolor se întoarce în clubul nostru pentru cel de-al 80-lea Avimag Live Stream, în seara asta, începând cu ora 21:00. Ne place mult muzica tânărului artist și suntem convinși că ne va servi un set ce ne va atinge sufletul.

Poate vom dansa și după miezul nopții, la finele transmisiunii live, pentru că la AVi ne cam place să facem maratoane când dăm de un artist pe gustul nostru.

Nu uitați să ne urmăriți activitatea pe Youtube, respectiv pe Soundcloud, pentru a avea acces constant la toate seturile înregistrate în clubul AVi.

Click pe butonul Subscribe și pe clopoțel, pentru a primi in news feed toate noutățile noastre!

https://soundcloud.com/unic-records/premiere-a1-incolor-dacia1300-goes-in-space-modeight007

Mâine seară ne vom zbengui pe ritmurile dinamice ale muzicii lui Macarie, Nemeș și Vid, cei trei ”crai de la răsărit” fiind cei ce ne vor ajuta să ne bucurăm de un răsărit melodios sâmbătă dimineață. Responsabili pentru milioane de zâmbete, bătăi din picioare și momente de visare cu ochii închiși, Macarie, Nemeș și Vid vor încheia apoteotic un an marcat cu petreceri memorabile în AVi.

Biletele în avans costă 25 lei, iar acestea pot fi achiziționate online, de pe livetickets.ro. Se adaugă 15 lei pentru un token (consumația minimă obligatorie), ce va fi plătit la garderobă.

Vineri seară veți achita la intrarea în club 35 lei + 15 lei (tokenul pentru consumația obligatorie).

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

Am așteptat mult această petrecere, deoarece eram nerăbdători să mutăm distracția la Foto, astfel că ultima noapte albă petrecută la AVi o să fie de-a dreptul spectaculoasă!

În aceeași noapte va avea loc un alt party pe cinste, de data aceasta la Gazette, unde Lowkodi – rezidentul nostru supertalentat – se va afla în spatele pupitrului alături de Tulbure, o cunoștință mai vede de-a noastră. E clar că împreună vor face pământul să se miște în zona Feleacului, motiv în plus pentru noi să-i așteptăm la Târgu-Mureș în viitorul apropiat.

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Cert e că dacă nu veți putea ajunge la Closing-ul AVi, veți avea parte de o mică parte din spiritul AVi la Cluj-Napoca, în Gazette.

Vă recomandăm cu căldură și petrecerea Booha, găzduită de Foto, primul eveniment al anului organizat în spațiul special amenajat la fosta uzină din cartierul Unirii. 

În spatele pupitrului se vor afla Missile (titus) și Absolem (Vitamine family), aceștia având misiunea de a servi muzică bună până a doua zi, dimineața.

Biletele au fost puse în vânzare la J’ai Bistrot (unde vor fi disponibile până vineri, inclusiv n.red.), prețul acestora fiind de 20 de lei. La fața locului, sâmbătă noapte, biletele vor putea fi achiziționate cu 30 de lei. Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment