Dansăm non stop în weekend! Live Stream cu Hostox și party Around cu Ted Amber!

Săptămâna noastră începe cu aromă de cafea și se încheie cu muzică bună pregătită de prietenii noștri de la Around. Nici că puteam cere mai mult!

Cum v-am obișnuit deja, diminețile de marți și joi sunt dedicate pauzelor de cafea alături de cei dragi. Vă așteptăm la AVi, deci, pentru a vă savura cafeaua de dimineața alături de colegi și prieteni, cu garanția că licoarea noastră e cea mai bună cafea din oraș.

Cei de la 112 Coffe & Co. s-au ocupat personal de prăjirea boabelor exotice de cafea, pentru un rezultat final excepțional. O cafea de specialitate cum nu mai găsești la Târgu-Mureș, respectând criteriile Third Wave Coffee, pe care vă invităm să o savurați la AVi. Mai multe detalii vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici.

Joi ne facem încălzirea pentru weekend cu un set înregistrat live de Hostox și trasnsmis pe canalele Avimag pentru a fi ascultat ori de câte ori aveți chef de muzică bună.

Începând cu ora 21:00, artistul va servi aproape patru ore de techno, iar accesul membrilor comunității Avimag în club va fi gratuit. Va fi cel de-al 70-lea set din seria Live Stream Avimag, iar prezența la pupitru a lui Hostox cu această ocazie aniversară ne bucură nespus.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe Facebook, aici.

Ted Amber (Botanic Minds), Robinski (Dinsubsol), Maje Ahnach (Vitamine) și Malcom (Around) vor pune stăpânire pe pupitrul din AVi în noapte de vineri spre sâmbătă, începând cu ora 23:00, într-una dintre cele mai spectaculoase party-uri marca Around găzduite până acum de clubul nostru.

Ted Amber, cunoscutul DJ și producător britanic, cofondator al labelurilor Botanic Minds și Hoxton Records, sosește în premieră în clubul nostru, dornic să ne servească o porție zdravănă din acea ”simplitate care face minuni” și care descrie fidel stilul său.

Ted obișnuiește să se joace cu sunetele sale hipnotice până obține acel party groove marcă înregistrată.

Beat-uri calde, melancolie tipică muzicii house și peisaje sonore organice, toate acestea dau ca rezultat final stilul lui Ted Amber, de care abia așteptăm să ne bucurăm împreună, vineri, la AVi!

Biletele la party sunt în valoare de 55 de lei, incluzând și două token-uri în valoare totală de 30 de lei, pentru consumația la bar. Biletele pot fi acghiziționate online de pe livetickets.ro

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 65 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/meoko/ted-amber-meoko-mix

Rate this post

Leave a comment