Dansăm cu ziua și cu noaptea la Solar Seeds After Party!

Ne pregătim pentru una dintre ultimele (dacă nu chiar ultima) petreceri găzduite de hala fostei uzine Foto, din cartierul Unirii, până în primăvara lui 2019. Nu putea fi, deci, vorba despre un eveniment banal, întrucât tot ce înseamnă party găzduit de fosta uzină Foto se lasă cu spectacol.

Va fi o combinație între daytime session-urile Avimag cu care v-am obișnuit în zilele de sâmbătă pe parcursul întregii veri, piperată cu psy și goa pe timp de noapte.

https://soundcloud.com/nemess/ariki-records-showcase-addo-nemes

Vorbim, desigur, despre spectaculosul After Solar Seeds in Transylvania party, organizat de prietenii noștri responsabili cu minunea aia de festival numit Solar Seeds, care ne-a făcut viețile mai frumoase la final de august.

Distracția începe sâmbătă, de la ora 14:00, cu Addo, iON și Nemeș la pupitrul montat în curtea fostei uzine, însă vor fi pregătite și alte surprize, puse la cale de organizatori, precum setul de techno al lui Thal.

Sound-ul se va transforma din techno în psychedelic pe măsură ce se va întuneca și va fi mutată distracția în hala uzinei, atunci când AUM, Saynar si Thal vor cuceri noaptea cu muzica lor psihedelică.

Apropo, sunteți liberi să veniți cu copiii sau cu animalele de companie pe timpul zilei, la Foto, petrecerea fiind family/pet friendly. Cei cu vârsta sub 18 ani trebuie să aibă un părinte în preajmă pentru a li se permite intrarea.

Detaliile vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici. Accesul la after party se face pe bază de donații.

Donația recomandată este de 15 lei online, aici, 20 de lei până la ora 20:00, respectiv 30 de lei după acea oră. Biletele pot fi achiziționate la intrarea în Uzina Foto.

https://soundcloud.com/nemess/nemes-avimag-livestream-avi

 

Rate this post

Leave a comment