Dăm tonul petrecerilor-spectacol sâmbătă cu Gescu și iON!

După un weekend spectaculos la AVi, urmează un al doilea. De ce n-am continua pe aceeași linie?

Sâmbătă noapte dansăm cu Gescu și iON într-una dintre cele mai atractive petreceri organizate până acum în 2018 la AVi, cel mai important club din Târgu-Mureș.

Gescu este unul dintre DJii cu ștate vechi în ceea ce privește muzica techno, unul din artizanii genului cu care ne-am obișnuit în ultimii ani, fiind un apreciat ambasador al sound-ul românesc de muzică electronică underground. A trecut aproape un an de la ultima întâlnire cu el, aceasta consemnându-se vara trecută, cu ocazia Laboratorului de Techno ce l-a adus publicului mureșean și pe Barac.

Cei doi oricum sunt buni prieteni, iar party-ul a fost unul de pomină, cum sunt mereu petrecerile cu cei doi la mixer.

Rolul lui Barac va fi luat de data aceasta de iON, care e recunoscut ca sufletul petrecerilor de la AVi, e rezidentul AVi cu ale cărui producții ne mândrim și care știe mereu să apese butoanele care trebuie pentru ca să ne vină cheful de dans. Va fi, deci, spectacol total la AVi în acest final de săptămână.

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pentru party-ul de sâmbătă pe event-ul de pe Facebook.

Prețul biletelor de susținere  a evenimentului de sâmbătă va fi de 35 de lei până la ora 1:00, respectiv 40 de lei după acea oră. Pentru că numărul e limitat în conformitate cu normele ISU, vă recomandăm să vă achiziționați biletele în avans, începând de joi seară, de la ora 20:00, la AVi, cu ocazia Live Stream-ului Avimag semnat de Addo.

Ca de obicei în cazul serilor de Live Stream Avimag, accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți la AVi.

Și asta pentru că setul rezidentului nostru va fi transmis, ca de fiecare dată, Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. Evenimentul va lua startul în jurul orei 20:00 și se va încheia aproape de miezul nopții.

Joi va fi ultimul antrenament pentru Addo înainte de SnowFest 2018, unde îl va avea alături și pe Scopter, întregind astfel familia AVi prezentă la festivalul organizat la Les 2 Alps, în Franța.

Addo se va întâlni acolo cu Vygo, bunul său prieten, dar și cu Pagal, Livio&Roby, Macanache & The Putreds, Șuie Paparude, Grimus, Coma, Subcarpați, Luna Amară, Nopame, Golan și mulți, mulți alții.

Nu va fi prima participare a rezidentului nostru la festivalul organizat în vârf de munte și suntem mândri să avem doi reprezentanți printre artiștii care vor alcătui line up-ul evenimentului.

Dealtfel, le transmitem distracție plăcută tuturor celor care vor participa la festival, căci cu siguranță se va lăsa cu amintiri de neuitat.

Până una alta, noi ardem de nerăbdare să dansăm cu Addo, Gescu și iON în acest asfârșit de săptămână. Nu uitați să vă procurați bilete din timp 🙂

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment