Dăm start la 2019 cu stil! Daytime party în prima zi a anului la AVi!

2019 începe spectaculos în clubul AVi din Târgu-Mureș! Rând pe rând, Addo, Oana, Lowkodi, Nemeș, Prepeleac și Volk ne vor servi techno de calitate timp de 24 de ore, începând cu ora 10:00 dimineața, în chiar prima zi a Noului An!

Se spune că Anul Nou trebuie să te prindă cu haine noi pentru ca în următoarele 365 de zile să primeşti cât mai multe cadouri. Roşul este culoarea veseliei şi a dragostei, aşa că obiceiul spune că dacă vă îmbrăcaţi în roşu de Noul An veţi avea un nou an norocos şi plin de iubire.

La AVi se poartă deja roșul, așa că norocul și iubirea sunt deja incluse în ingredientele lui 2019, iar primul cadou vine chiar din partea noastră. Acest daytime event în chiar dimineața de 1 Ianuarie va fi un semn pentru momentele absolut memorabile care urmează alături de voi în acest an la AVi.

Prepeleac, Volk și Nemeș, sprijiniți de Addo, Oana și de Lowkodi, vor asigura terenul propice pentru pentru un maraton de muzică electronică underground care va cutremura clubul nostru încontinuu, o veste excelentă pentru toți cei care vor dori să înceapă anul dansând la Târgu-Mureș.

Accesul se va face pe bază de bilete în valoare de 60 de lei, fiecare bilet incluzând și două tokenuri pentru consumația la bar, în valoare de 14 lei fiecare. Biletele pot fi achiziționate de pe livetickets.ro, urmând ca în avans să fie achitat accesul în club, în valoare de 32 de lei, iar la garderoba clubului nostru să achitați restul de 28 de lei, însemnând consumația minimă obligatorie.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici.

https://soundcloud.com/christian-volk-317395898/rock-her-box-then-change-the-locks

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! 

►Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/microhouse-lovers/microhouse-lovers-series-02-volk

Rate this post

Leave a comment