Cum stați cu răbdarea? Sunwaves ne așteaptă după colț!

Mai puțin de două luni ne despart de cel mai așteptat festival de muzică electronică organizat anual în țara noastră. Ajuns la cea de-a 21-a ediție, Sunwaves se anunță a fi, ca de obicei, capul de afiș al unui an ce oricum urmează să fie de-a dreptul spectaculos.

ro-0427-912205-front

Practic, între 27 aprilie și 1 mai (hai să fim serioși… 2 mai cel puțin), toată floarea cea vestită a întregii scene muzicale electronice – mai mult sau mai puțin underground, după caz – va fi prezentă pe plaja din Mamaia Nord, la Crazy Beach, unde mii de fani din România și de prin toate colțurile lumii vor dansa până la epuizare.

Aceasta e rețeta SW an de an, așadar ne permitem să credem că situația va rămâne neschimbată în 2017. Și ca să vedeți că n-am glumit deloc când am afirmat că cele mai importante nume vor fi prezente la Sunwaves, de curând au fost dați publicității primii artiști aflați pe listă și… vai, ce listă fabuloasă!

Avem maratoniști, precum Marco Carola, tINI și Bill Patrick, legende vii, precum Zip, Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Petre Inspirescu, Raresh și Rhadoo, artiști pe care i-am întâlnit și la AVi, unde au făcut spectacol, precum Barac, Priku, Sepp, Kozo, Suciu, Piticu sau Nu Zău.

Și nu-i uităm aici pe Livio & Roby, Dan Andrei, Vlad Caia, Cap, Dubtil, Gescu, Cezar, Mihigh, Charlie, Vincentiulian sau Arapu, deoarece romînașii noștri sunt mereu bine reprezentați la SW, iar lista va fi oricum updatata cu noi și noi artiști importanți.

Nastia, Loco Dice, Marc Antona, The Martinez Brothers, Sonja Moonear, Thomas Melchior sau Javier Carballo completează șirul parcă nesfârșit de artiști internaționali cu care ne vom delecta șa început de mai pe însorita plajă din Mamaia.

Biletele pentru ediția cu numărul 21 a festivalului pot fi achiziționate online pe http://tickets.sunrise.ro/, iar prețul lor e (încă) 189 de lei. Recomandarea noastră e să vă grăbiți să vă achiziționați pass-urile, întrucât prețul acesta va crește în scurt timp.

Noutatea o reprezintă faptul că anul acesta vor fi puse în vânzare exclusiv bilete pentru întreaga durată a festivalului, începând cu noaptea de joi și până duminică noapte. Accesul la after e gratuit pentru cei care au brățări valide.

Recomandarea noastră ar fi să nu lăsați achiziția de bilete pentru la fața locului, întrucât riscați să rămâneți pe dinafară, mai ales dacă trendul ultimilor ani va fi respectat, și anume acela ca numărul de participanți să crească direct proporțional cu festivalul în sine. Și paza buna scapă primejdia rea.

PS: am inserat multe clipuri înregistrate cu ocazia edițiilor precedente ale SW special ca să vă hrăniți dorul de mare cu puțină muzică și cu ceva mai multă nostalgie.

Rate this post

Leave a comment