Cultură muzicală underground la AVi, cu Melodie și Macarie

Melodie și Macarie ne încântă cu prezența în noaptea de vineri, cu începere de la ora 23:30, la AVi, urmând să ne răsplătească prin intermediul unei lecții de muzică electronică.

macarie-melodie

Melodie va fi prezent în premieră la AVi, experiența sa fiind cea care-l recomandă pentru o noapte întreagă plină cu muzică de excepție. Are peste un deceniu în câmpul muncii de DJ și producător, a mixat în cele mai cunoscute cluburi din Europa și la cele mai importante festivaluri… ce mai… un nume cu adevărat important pe scena muzicii electronice underground ce cu siguranță va fi primit cum se cuvine de către fanii prezenți vineri la AVi.

Mai multe detalii despre Melodie găsiți pe Resident Advisor (https://www.residentadvisor.net/features/2563), iar dacă vreți să vă familiarizați cu stilul bucureșteanului, vă invităm să retrăiți setul său de la primul event Boiler Room organizat în România, anul trecut:

 

Macarie a crescut odată cu AVi și acum și-a propus să să ne arate ce știe. Chiar dacă încă nu putem vorbi despre un stil propriu, mureșeanul impresionează chiar de la bun început prin combinațiile sale muzicale macarieinedite și prin energia pozitivă transmisă publicului. Cu Lizz și Cosmin a fost dascăl, să vedem ce va face și la finele săptămânii în clubul său preferat.

Nu-i de mirare că până și Barac a văzut potențial în Alex și și-a arătat susținerea față de el la diverse gig-uri.

https://www.facebook.com/macarie95/videos/1863044207285979/

Nu ne rămâne decât să sperăm că Macarie va ajunge în timp un nume cel puțin la fel de mare precum Melodie și să ne bucurăm de muzica lui ani buni de-acum încolo.

☑ Melodie

Soundcloud ➤ soundcloud.com/melodiesound

☑ Macarie

Soundcloud ➤ https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850

Eveniment Facebook →  https://www.facebook.com/events/730700863761387/

Numărul fanilor ce se pot delecta cu muzica lui Melodie și Macarie este limitat la 80, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă procurați din timp brățările.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment