Cristi Cons și Vlad Caia vin în premieră la Foto! Pe 27 septembrie dansăm cu SIT, Mera și iON!

Unul dintre duo-urile favorite ale publicului amator de techno își va marca debutul pe scena Laboratorului de Techno cu ocazia party-ului programat pentru 27 septembrie.

Se pun bazele unei petreceri memorabile în inima cartierului Unirii, iar atunci când știi că băieții de la SIT vor pune stăpânire pe mixer, trebuie să îți faci datoria și să îți cumperi un bilet la LDT, ca să fii sigur că nu-i ratezi pe Vlad Caia și Cristi Cons.

În cazul în care nu cunoșteați prea multe detalii despre ei (rușinică! n.red.), vă oferim noi câteva informații de ansamblu, care să vă ajute să înțelegeți amploarea petrecerii de la Foto, din 27 septembrie.

Începem cu Vlad Caia, care a studiat muzica clasică înainte de a fi producător, ceea ce se explică atunci când asculți majoritatea producțiilor sale.

La fel ca mulți dintre colegii săi de pe scena românească de techno, muzica lui Caia este cu ardere lentă și organică, cu un accent mai mare pe elementele subtile decât pe dropurile intense.

Inspirat inițial de liderii scenei, veteranii de la [a: rpia: r], Caia face parte dintr-o nouă generație de producători care au atras atenția asupra bogatei scene de muzică din România în ultimii ani.

Deși este cunoscut în primul rând ca artist solo, în mare parte din cariera sa Caia a fost asociat cu Cristi Cons.

Perechea iubește genul strip-back minimal, ca și SIT, precum și interpretarea live a muzicii electronice sub aliasul Amorf, proiect în cadrul căruia abordează un stil tipic lor, unic, puternic influențat de jazz, alături de pianista Mischa Blanos. De asemenea, Vlad Caia și Cristi Cons conduc Amphia Records, un label axat exclusiv pe producții pe vinil.

Cristi are și el background muzical, studiind la Academia Națională de Muzică și debutând solo pe scena românească de underground electronica în urmă cu 12-13 ani.

Istoria duo-ului SIT, dealtfel, își are rădăcinile în urmă cu 13 ani, în 2006, timp în care cei doi prieteni au cucerit cele mai importante scene ale lumii, fiind prezenți în spatele pupitrului la, practic, toate festivalurile de anvergură ce au loc în Europa și nu numai.

Biletele necesare susținerii evenimentului se găsesc deja pe livetickets.roBiletele pot fi achiziționate cu 40 de lei începând de azi, urmând ca în seara de 27 septembrie accesul la Foto să coste 50 de lei.

Vor fi disponibile și bilete la fața locului, dar în limita spațiului disponibil, astfel că sfatul nostru e să vă achiziționați pass-ul în avans, ca să nu riscați să rămâneți afară.

Detalii regăsiți și pe eventul de Facebook, aici. Vă invităm să vă arătați disponibilitatea, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de super party-ul de la Foto, din 27 septembrie.

► A ă ă (..) – se regăsește aici.

► Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani !

❖ : REEA ∎ Milothemes ∎ eeatingh.ro ∎ Peroni Nastro Azzurro ∎ Adonis Travel ∎
❖ : LiveTickets ∎ Out In Mures ∎ Praetorian Guard ∎ BBimage.ro ∎ Kiss FM ∎

https://soundcloud.com/playedby/sit-at-sunwaves-24-20082018

Rate this post

Leave a comment