Crihan și Erik închid stagiunea vineri la AVi!

Ce petrecere de pomină ne așteaptă vineri la AVi! Crihan, unul dintre cei mai buni DJ pe care i-a dar vreodată orașul nostru, alături de Erik, rezidentul nostru și, totodată, tânăra speranță a underground-ului mureșean, vor face legea la început de weekend în spatele pupitrului.

Și nu e o petrecere oarecare, e closing-ul, adică momentul în care ne adunăm cu toții în ”Templu” și dansăm până la extenuare amintindu-ne de clipele care ne-au marcat acest ”sezon competițional” (lăsând gluma la o parte, am avut câte un derby la AVi în fiecare weekend).

https://soundcloud.com/crihan_sc/crihan-guesthouse-3012016

De la Kozo, la Piticu, de la Barac, la Prâslea, de la Incolor la ABC sau de la Tulbure, la G76, am trăit nopți albe pe care nu le vom uita prea curând, iar finala ”campionatului” de techno va fi una pe cinste, cu artiști locali veritabili… și ce artiști!

Crihan este un nume consacrat al muzicii electronice underground, unul dintre cele mai importante nume pe care orașul nostru l-a dat acestei industrii.

Prezent pe cele mai importante scene ale lumii și la, practic, festivalurile cu un grad ridicat de notorietate, atât din țară, cât și din străinătate, Crihan este un ambasador al sound-ului românesc și un producător de excepție.

Suntem mândri că încheiem sezonul alături de el și abia așteptăm să vedem ce scoate din jobenul magicianul Crihan cu ocazia spectacolului de vineri noapte.

Crihan este o certitudine, în timp ce Erik este cea mai importantă tânără speranță a underground-ului mureșean.

https://soundcloud.com/118bpmrules/podcast-series-061-crihan-1

Rezidentul AVi se focusează intens pe producție și rezultatele nu întârzie să apară, piesele lui fiind un semn că tânărul își formează un stil caracteristic.

Erik

În plus, are de partea lui experiența acumulată în ultimii ani, timp în care a participat la foarte multe evenimente alături de artiști renumiți.

De curând, a electrizat Oradea și a lăsat o bună impresie, cum dealtfel era și normal.

Are un potențial fantastic și suntem convinși că în câțiva ani ne va întoarce încrederea oferită, având ca monedă de schimb petreceri impresionante și producții muzicale de excepție.

Începem deja să ne gândim la următoarea ediție a Laboratorului de Techno, cel mai așteptat eveniment cultural și muzical organizat pe timp de vară în Târgu-Mureș, seria LDT ajungând la episodul al patrulea.

17 iunie va marca începerea oficială a sezonului estival în ceea ce privește eventurile marca AVimag și ne așteptăm la o prezență numeroasă a fanilor culturii techno la fosta uzină Foto. Evident, Erik va fi prezent și acolo, așa cum îi stă lui cel mai bine și așa cum a fost și la edițiile precedente.

Până atunci, closing-ul AVi și Gliss, una dintre cele mai recente producții marca Erik, ne vor face zilele mai frumoase:

https://soundcloud.com/fuloperik/gliss

Veți avea ocazia să dansați până dimineața pe seturile pregătite de Crihan și Erik, începând cu ora 23:45.

Detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/events/774888859356158/?active_tab=discussion

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în club. Prețul biletelor este de 20 lei în avans, respectiv 25 de lei la fața locului.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

►Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date. Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

https://soundcloud.com/rtsfm/crihan-rtsfm-bucharest-170216

Rate this post

Leave a comment