Crește inima în noi! În curând dansăm la WAHA!

Unul dintre cele mai fascinante festivaluri dintre toate ce au loc an de an în România, Waha, își așteaptă adepții în perioada 12-16 iulie.

Ne mai despart, așadar, în jur de trei săptămâni până când fanii muzicii electronice underground (nu doar techno!) se vor distra în pădurea de la Bătanii Mari, județul Covasna.

https://www.facebook.com/WahaFestival/videos/2113141378715697/

Lineup-ul e gata și e disponibil pe eventul de pe Facebook, aici, organizatorii întrecându-se în a oferi o selecție cât mai largă și satisfăcătoare pentru toate gusturile amatorilor de electronica. De exemplu, la scena Deep vor fi prezenți, între alții, Rhadoo, Priku, Dubtil, Dunkle Dummies (Andrea Ferlin & Francesco Assenza), Tulbure, Alexandra, Raha, Raphael Merheb b2b Nathan Oye, Praslesh, Kozo, Jola, Amorf live, Vera, Andrei Ciubuc și Rolf Ono.

Cert e că Waha e un festival la care poți să vii cu copiii, cu cățelul și pisica, stai la cort în spațiul de camping securizat și special amenajat de organizatori și, normal, dansezi la oricare din cele cinci scene cu genuri muzicale diferite.

Biletele costă 395 de lei și pot fi achiziționate online, aici. Țineți cont de faptul că acest preț va fi valabil până pe 1 iulie!

Ah, apropo! Nu știi cu ce să ajungi la Waha? Te costă 60 de lei biletul cu Waha Bus, dacă vii din București! Noi, restul, luăm mașina, bicicleta, scuterul sau trenul, găsim o soluție și tot ajungem unde trebuie! Waha e mai mult decât un festival, e o experiență de viață pe care o recomandăm tuturor.

Vă oferim și un pic de magie, prin intermediul lui Andrei Isfan, ca să vă menținem la cote înalte interesul pentru magia Waha:

https://www.facebook.com/MagicianulAndrei/videos/1709804935735629/

Rate this post

Leave a comment