Come Waha with us this summer!

Unul dintre cele mai fascinante festivaluri organizate în România, Waha, va avea loc în acest an între 20 și 24 iulie, în apropiere de localitatea Micfalău, din județul Covasna.

Va fi cea de-a șasea ediție a manifestării și, credem noi, cea mai spectaculoasă organizată până acum. Și asta pentru că Waha crește de la an la an, scenele atrag artiști tot mai importanți și un număr tot mai activ de fani adevărați ai stilurilor muzicale și implicit de viață pe care le promovează festivalul.

Ce contează cu adevărat la Waha este să iubești muzica și să dansezi exprimându-ți astfel sentimentele față de muzică. Totul, în perfectă comuniune cu natura. Putem spune că Waha este festivalul în care muzica și natura dansează împreună cu zâmbetul pe buze.

https://www.facebook.com/WahaFestival/videos/1230917903604720/

Pe lângă evenimentele cu caracter muzical, la Waha au loc nenumărate workshop-uri, spectacole artistice și culturale, precum și momente educative menite să aducă un plus de sens zilelor călduroase de iulie.

Să nu mai vorbim despre peisajul de poveste din zona Covasnei, ideal pentru petreceri în aer liber, dar și pentru expediții și aventuri în natură. Copiii au spațiul lor special amenajat de joacă, ceea ce face ca Waha să fie un festival perfect și pentru familiile tinere.

https://www.facebook.com/WahaFestival/videos/1614342611928912/

Cele șase scene asigură o paletă largă de genuri și stiluri promovate, de la Deep, Psy și Alternative, la Jam și Chill, în funcție de preferințe sau de starea fiecăruia. Ceea ce e perfect, pentru că vara obișnuim să combinăm stările de letargie cu cele de energie pură, iar complexitatea scenelor nu face altceva decât să satisfacă naturala complexitate a omului.

Anul acesta, scena Deep îi va avea ca și cap de afiș pe băieții de la [a:rpia:r], Rhadoo și Petre Inspirescu, alături de Cezar, Vlad Caia, Prâslea, Dan Andrei, Kozo, Dubtil, Lumieux, Andrei Ciubuc, Ada Kaleh, Andrey Kharitonov, Emi și Tulbure.

Pe o parte dintre ei am avut ocazia să-i întâlnim și la AVi, amintindu-i aici pe Prâslea, Ada Kaleh, Kozo, Emi, Tullbure, iar de fiecare dată când i-am avut alături am trăit clipe minunate. Acesta este doar unul din motivele care ne determină să facem din ediția a acestui an a festivalului Waha o prioritate.

Lista completă se regăsește aici. Cert e că suntem nerăbdători să ajungem la Waha în condițiile acestea, lineup-ul fiind de-a dreptul excepțional.

Fungus Funk, X-Dream, The Delta, Banco de Gaia, Megalopsy, Comfo, Flowjob, Igor Swamp, Salakavala, Pandora’s Box, Atma sau Orestis sunt o parte dintre artiștii care se vor afla la pupitrul scenei Psy, însă lista va fi îmbogățită cu nume noi până la startul festivalului.

Biletele au fost puse în vânzare pe platforma bilete.ro, acestea fiind disponibile în prezent cu 270 de lei (prima serie de bilete emise a fost epuizată) până la începutul lunii iulie, când prețul acestora va fi schimbat.  Delaii, aici.

Vă recomandăm, deci, să vă achiziționați tichetele de acces încă de pe-acum, pentru a fi siguri că veți putea beneficia de oferta actuală.

Detaliile despre Waha vor continua și în perioada următoare. Vom reveni în curând cu sfaturi despre cum să ajungeți la festival, cele mai bune variante de rute, noutăți pe plan artistic și pe lista de activități pregătite de către organizatori pentru toți cei prezenți. În concluzie, cel mai bine ar fi să vă pregătiți corturile pentru că se anunță o vară plină de farmec în pădurile mistice ale Covasnei.

https://www.facebook.com/WahaFestival/videos/1094372910592554/

 

Rate this post

Leave a comment