Cojoc ne trezește pofta de dans! Live Stream cu totul special joi la AVi!

Joi vom avea parte de o nouă ediție a Live stream-urilor Avimag, de data aceasta cu Cojoc în prim plan, artistul fiind pregătit să ne delecteze cu muzică bună începând cu ora 21.00 și până undeva aproape de miezul nopții.

Setul său va fi transmis, ca de fiecare dată, live pe canalele Avimag, astfel că veți putea să-l ascultați în timp real, indiferent dacă veți fi prezenți la AVi sau nu.

Cojoc s-a pus serios pe treabă în ultimul an, iar astfel au fost produse câteva track-uri ieșite din comun, care cu siguranță ne vor trezi pofta de dans la AVi joi seară. De exemplu, Pleasure, o piesă care nu ar trebui să lipsească din niciun playlist care se respectă:

Abia așteptăm să ascultăm setul pregătit de Cojoc și chiar să dansăm împreună pe muzica lui. Mai ales că accesul comunității Avimag în club va fi gratuit și ne așteptăm să avem parte de un after ca la carte la finele transmisiunii live, profitând de faptul că e perioada concediilor sau a vacanței de Paște.

Vă invităm să ne urmăriți activitatea pe Youtube, respectiv pe Soundcloud, pentru a avea acces constant la toate seturile înregistrate în clubul AVi.

Până atunci, ne dăm întâlnire mâine seară de la 21.00 pe canalele Avimag sau în AVi, pentru un Live Stream de pomină alături de Cojoc!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/533314790488242/

 

 

Rate this post

Leave a comment