Clubul din Barcelona Les Enfants Brilliants lansează un nou label de vinyl

Debutul Les Enfants Records „Lystopad EP” vine de la Per Hammar cu un remix a lui Nu Zău și Miroloja și va fi lansat în ianuarie 2023.

La șapte luni de la deschidere, clubul revelator din Barcelona Les Enfants Brillants decide să o facă lansare de proprie etichetă după ce s-a poziționat rapid drept o referință în underground-ul european de clubbing.

Les Enfants Records s-a născut cu scopul de a promova artiștii și stilurile muzicale care caracterizează formațiile din centrul orașului. „De la început ne-a fost clar că urma să pariem pe vinyl, și după succesul clubului nu mai puteam aștepta să începem propriul nostru label“, explică Alex Molina. „În acest fel, cu Les Enfants Records putem surprinde esența clubului pe ceară”.

Pentru a însoți vestea de lansare a acestui nou proiect de discuri, Les Enfants Records anunță primul său vinyl de 12 inchi, intitulat „Lystopad EP”. Pe el găsim două piese originale ale producătorului suedez Per Hammar și 2 remixuri ale piesei de titlu a EP-ului de Miroloja, duo-ul francez de la familia Yoyaku, și Nu Zău, unul dintre cei mai importanți producători și selectori care a apărut din România în ultimii ani.

Side A se deschide cu un amestec seducător de ritmuri minimale și profunde pe „Lystopad”, urmat de piesa remix a lui Nu Zău cu sunetul său micro house. Remixul lui Miroloja din „Lystopad” începe side B prin adăugarea de groove și o linie de bass funky la originalul lui Per Hammar, transformându-l într-o versiune mai house. Ultima piesă a albumului cu care debutează Les Enfants Records este „Pentium Dubb”, al doilea original al EP-ului, care se caracterizează prin conținutul de mai multe nuanțe întunecate și dub.

EP-ul va fi pus în vânzare în ianuarie anul viitor, dar îl puteți precomanda făcând click AICI. Mai multe detalii găsiți pe Instagramul celor de la Les Enfant Briliants AICI.

A1. Per Hammar – Lystopad (mix original)

A2. Per Hammar – Lystopad (Nu Zau Remix)

B1. Per Hammar – Lystopad (Miroloja Remix)

B2. Per Hammar – Pentium Dubb (mix original)

 

Rate this post

Leave a comment