Fast Forward Club Experience Avi – Cola (Targu Mures – since 2004)

Târgu-Mureşul se poate mândri cu un singur club veritabil, dar ce club!  Pentru un oraș care până nu de mult era aproape inexistent pe harta clubbing-ului autohton, dezamăgind marea majoritate a celor care veneau în vizită pentru că nu găseau măcăr un club decent, micile discoteci locale promovând o muzică mainstream, AVi impresionează din 2004 prin sonorizare, design și atmosferă.

AVi este un club care, după o perioadă de pregătiri intense, care a durat aproximativ un an, a redevenit jucătorul care asigură, practic, clubbing-ul mureșean. Designul clubului impresionează prin autenticitate, având ca sursă de inspiraţie animaţiile japoneze Manga, veritabile opere de artă.

Aproximativ 1200 de perne au fost proiectate, realizate şi montate în interiorul locației. Însă, cum elementul cel mai important într-un club este muzica, managerii au avut grijă să în doteze cu cea mai bună sonorizare posibilă. Echipamentul audio Resolution de la Funktion One, (firma britanică votată, ani de zile, de către DJ Mag, drept cea mai bună în ceea ce privește sonorizarea) dovedindu-se a fi o alegere înţeleaptă. Rezultatul a fost spectaculos, toţi DJ-ii care au mixat la AVi arătându-se foarte impresionaţi de calitatea sunetului.

Desi clubul nu este foarte mare, managerii s-au străduit să îl transforme într-o locaţie cât mai plăcută, reușind să ofere publicului un tărâm magic, în care muzica efectiv cucerește simțurile celor prezenți.

De-a lungul timpului, la pupitrul AVi au trecut o seamă de DJ consacraţi, atât din ţară, cât şi străinatate. Îi amintim aici pe Rhadoo, Raresh, Livio (& Roby), Mihai Popoviciu, Optik, Pagal, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Profesor, Vali Barbulescu, Jay Bliss, Dan Bazix & Addo (aka baMSe), Shiver, DJ Vasea (Republica Moldova), Seb, Roli Breaker, Marika sau DJ Palotai (Budapest), in perioada 2004 - 2012.

Ca si "musafiri" straini i-am avut pe Alexander Skancke (Berlin), Cem Ozden (Istambul), Clovis (Berlin), Giash (Budapest), Idana (Rep. Dominicana), Nikizi (Paris), Pablo Luque (Barcelona),  Red Pig Flower (Tokyo), Rojid (Orlando, US), Ted Amber (London), Seia & Camelia (Miami, US), Volk (Moscow), sau Katu din Paraguay.

Nu îi uităm aici nici pe Ada Kaleh, Andrei Ciubuc, Barac, Bryz, Cally, Cap, Charlie, Cosmjn, Crihan, Dan Andrei, Dirt Fun, Dubgrade, Emi, Faster, g76, Gescu, Herodot, Hostox, Incolor, Kozo, Lizz, Lumieux,  Macarie, Melodie, Mera, Mihai Pol, Nopame, Nu Zău, Paul Agripa, Paul K, Piticu, Praslea, Priku, Primarie, Resa, Saboar, Sepp, Sublee, Suciu, Tulbure, Vlad Arapasu, Vid, Vinyl Speed Adjust, Vygo  sau Zefzeed.

DJ rezidenti ii avem pe iON, Lowkodi, Nemes si pionierul nostru Addo, care este unul dintre cei mai apreciați DJ din comunitatea noastra, care a contribuit la educatia catorva generatii in cultura muzicii electronice.

AVi s-a facut cu respect MAXIM pentru OM, având cea mai bună sonorizare din țară în momentul respectiv, cea mai bună climatizare din zonă, iar pernele sunt ignifuge, deci asigură nu doar o transmitere cristalină a sunetului în locație, ci și asigură protecția participanților la eventurile organizate.

Dovadă acestui lucru stau și premiile obținute în 2004 și 2006 la Bucharest Architecture Biennale pentru cel mai bun design de club din România.

Vă așteptăm, așadar, cu brațele deschise la unele dintre cele mai reușite petreceri din România, găzduite, la Târgu-Mureș, într-unul dintre cele mai apreciate cluburi din România.

Citeste aici mai multe despre clubul Avi.

 

 

Rate this post

Leave a comment