Clipe de neuitat cu Addo în așteptarea LDT4

Doar câteva zile ne mai depart până la startul celei de-a patra ediții a Laboratorului de Techno, organizat ca de fiecare dată la fosta uzină Foto, din cartierul Unirii. Date fiind aceste condiții, ne facem încălzirea aducându-ne aminte de unele dintre cele mai plăcute momente petrecute alături de Addo.

Am pregătit o listă cu cele mai dragi nouă mixuri sau ipostaze care l-au avut în prim plan pe Addo, DJ-ul care ne-a făcut viața mai frumoasă de fiecare dată când s-a aflat în spatele mixerului.

Și ne-am gândit să începem cu cel mai recent set al său, înregistrat special pentru AVimag.net. Nouă ne place tare mult!

https://soundcloud.com/addo/addo-avi

Dealtfel, având în vedere că experiența sa e de peste un deceniu, piperat cu participări la festivaluri, evenimente organizate în Târgu-Mureș și în toate marile orașe ale țării, am avut de unde alege.

https://soundcloud.com/avimag/vygo-addo-club-avi-24102015

Sâmbătă ne vom reîntâlni cu Addo, iar până atunci numărăm orele, mai ales că rezidentul nostru îi va avea alături pe Suciu și pe Scopter.

Laboratorul de Techno a ajuns la episodul 4, moment în care fosta uzină Foto din cartierul Unirii se va transforma într-un cantonament muzical electronic, cu sute de fani adunați în același loc de iubirea pentru techno/house/minimal.

https://soundcloud.com/avimag/addo-club-avi-26-09-2015

Biletele costă 25 de lei în avans (dar numărul lor este super limitat!), respectiv 35 de lei la fața locului, în seara evenimentului.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de sâmbătă trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date. Clubul AVi își rezervă dreptul de a-și selecta propria clientelă.

Iată și un mic reminder a atmosferei pe care publicul o crează, alături de Addo, în cadrul LDT. Asta, în aczul în care nu v-ați decis încă să ne onorați cu prezența sâmbătă seară.

https://www.facebook.com/addotricktrack/videos/1150411945001015/

Și, pentru că așa-i stă cel mai bine, cu Addo ne vom întâlni și la Electric Castle, să ne zguduie așa cum îi place lui! Anul trecut a făcut spectacol și i-a făcut pe cei prezenți să uite de ploaie…

https://www.facebook.com/tricktrackrecords/videos/1031914803552229/

În final, să ne bucurăm de una dintre piesele cu care Addo al nostru ne-a oferit exact acel gen de dimineți pe care le vânăm cu determinare de fiecare dată când strigăm ”Prezent” la un party de techno. Cei care ați fost la Delahoya anul trecut sigur n-ați uitat piesa asta, oferită publicului și-n cadrul LDT.

https://www.facebook.com/addotricktrack/videos/1105746022800941/

Ne vedem sâmbătă la Foto! 😀

Rate this post

Leave a comment