> UPDATE !! < Christmas is coming! Ne vedem pe 25 Decembrie la AVi!

UPDATE:  Evenimentul se va organiza in Clubul AVi, de pe strada Postei nr. 1 alaturi de Hostox, Cojoc, Lowkodi si gabriL.

Fiind Craciunul si avand un program “prelungit”, vom organiza LDT-ul in AVi. Este mai usor accesobil si mai confortabil pentru noi toti.

Ne vedem acasa! 😉

► Biletul de sustinere a evenimentului va costa 30 lei pana in data de 16 Decembrie, iar dupa aceasta data 40 lei, chiar si in seara evenimentului.

Cei care doresc sa vina dupa ora 06:00 (La AFTER), biletul va costa 30 lei. ACCESUL in limita locurilor disponibile!

► Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani ! 🔞

Formularul de comandă a biletelor il gasiti aici ↓

 

Craciunul e o sărbătoare de familie, și cum altfel să o petrecem dacă nu împreună cu voi în noua noastră locație din incinta fostei uzine foto? 

Astfel ne vedem din nou pe data de 25 Decembrie împreună cu Hostox, Cojoc, Lowkodi si gabriL pentru o nouă seară de neuitat. De asemenea tot cu această ocazie mai avem un prilej de sărbatoareschimbăm prefixul și uite că ajungem la cea de-a 20-a editie a Laboratorului de Techno! Biletele au fost puse deja în vânzare, formularul de cumpărare de bilete îl găsiți mai jos, acestea fiind 30 de lei până în data de 16 Decembrie, urmând ca după această dată sa fie 40. Așa că nu mai sta pe gânduri și hai să petrecem Craciunul așa cum se cuvine!


Hostox
, unul dintre cei mai talentati și totodată în voga artiști de muzica electronică din România este responsabil pentru o sumedenie de releas-uri, toate reușite. Suntem 100% siguri că ne va servi un set impecabil cu ocazia revenirii la pupitrul nostru. 

Despre Cojoc ar fii foarte multe de spus, dar setul de său de săptămâna trecută i-a facut introducerea cum se cuvine. Lowkodi si gabril completeaza line-up-ul dupa ce au cucerit scene peste scene anul acesta.  Suntem siguri ca cei 4 fantastici vă vor cucerii si pe voi! 

De asemenea vă amintim că aceasta este ultima ediție a Laboratorului de Techno din acest an, după care vom lua o pauză până la primăvară, pauză in care vom renova și reorganiza spațiile pentru voi!

Evenimentul de pe facebook il gasiti aici.

https://soundcloud.com/avimag/hostox70

 

►Evenimentul este dedicat celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO. 

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! 

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I) - citeste ➡️ aici.

Rate this post

Leave a comment