Chill, vinyl & food! Povestea merge mai departe in fiecare weekend la “Foto summer garden”

După cum bine știți am redeschis porțile celui mai frumos loc de relaxare din Târgu Mureș și ne revedem cu drag în mica noastră grădină de vară de pe strada Plopilor. Știm deja cât de mult vă place să vă petreceți timpul alături de prieteni, în curtea uzinei Foto, la umbra bătrânilor copaci, iar pentru o experientă cât mai completă îi avem acum alături de noi și pe colegii de la Epic Food, care săptămânal ne vor încânta papilele gustative cu tot felul de rețete speciale.

A fost Chill,vinyl & food în cadrul evenimentului Weekend Mexican, de săptămâna trecută, unde Chef Catalin Popescu ne-a încântat cu cel mai bun taco și a fost un eveniment minunat datorită vouă, oameni frumoși care ne-ați susținut și v-ați conformat cu normele impuse la momentul respectiv. Pentru acest lucru nu putem decât să fim profund recunoscători și să vă mulțumim din suflet!

Poveste merge mai departe, iar marii iubitori de paste, sunt asteptati intre , la “ITALIAN WEEKEND”, unde se lasă cu cele mai faimoase rețete de paste italiene.
Bucătarul acestui weekend va fi Chef Edoardo Farinalla, cu o experienţă vastă în lumea bucătăriei fine dining şi Michelin, la nume mari precum Jöel Robuchon şi Sven Erik Renaa. El va reprezenta proiectul sau de suflet Farinozzo, un brand născut din multiculturalitatea oferită de origini siciliene şi o copilărie Tărgu-Mureşeană.

Meniul va fi compus din 3 retete clasice şi o surpriză pregătită din produse exclusiv de la Boósifarm, producătorul local partener Farinozzo.

❍ Pappardelle al ragú bolognese
❍ Fusilli al pesto Genovese
❍ Spaghetti alla carbonara
❍ Boósifarm special
Pretul fiind de 22 Lei pentru oricare preparat din meniu.

Începem vineri de la 17:00 până la 22:00, și continuăm sâmbătă și duminică de la 12:00 la 22:00 (ultima comanda).

Cine doreste sa rezerve o masa, o pot face completand acest  formular: https://forms.gle/VftUg1drih1WdiZ76  sau isi pot aduce hamacul sau o patura, pentru o experienta completa.

Intrarea este libera!

Cei care ne aprecieaza si doresc sa ne sustina printr-o donatie o pot face  aici -->> https://www.patreon.com/avimag

Mai multe poze aici.

Eveniment avimⓐg aici.

Eveniment  Epic FOOD aici.

Rate this post

Leave a comment