Charlotte de Witte a lansat Vision Ep și vine pentru prima oară în România, la UNTOLD

Charlotte de Witte, nascută la data de 21 iunie 1992 în Ghent – Belgia, este una ditre cele mai cunoscute artiste de muzica electronică la ora actuală. În jurul anului 2009 a fost atrasă de scena underground din Ghent, iar în 2010 a început să mixeze în pricipal muzică electro-house și EDM, urmând ca peste doi ani să își înceapă și cariera de producător. În 2011, după câștigarea concursului Studio Basel DJ a ajuns pe scena renumitului festival, Tomorrowland, sub numele de Raving George, pentru a evita preconceptiile negative împotriva femeilor. În 2015 a renunțat la acest alias și a început să își folosească propriul nume pe scenă, moment în care și-a schimbat și înclinația muzicală catre ritmurile de techno, cu EP‘ul de debut Weltschmerz. În 2019 și-a îndeplinit visul și a lansat propriul label KNTXT. 

Charlotte de Witte marchează anul acesta prima prezență la un festival din România. Vine în vară la cea de-a 6-a ediție UNTOLD, care are loc între 30 iulie și 2 august, la Cluj.

Artista din Belgia a înregistrat o ascensiune extraordinară în 2019, cu un număr record de apariții la festivalurile din întreaga lume – 39, potrivit raportului anual realizat de Festicket, ,,Festival Heroes”. Rămâne de văzut câte va bifa în 2020.

Charlotte de Witte, considerată noua revelație a curentului techno, și-a lansat cel mai nou material “Vision” EP, după o lună de zile în care a făcut teasing. Noul material propune același sound Acid Techno marca Charlotte, oferind o experiență unică de ascultare.
Piesa „Unthoughtful” va fi pe placul amatorilor de techno trance din anii ’90, fiind perfectă pentru set-urile artistei din Belgia.

În 2019, Charlotte de Witte a fost premiată pentru Best Techno DJ, în cadrul DJ awards și a debutat în Top 100 DJ Mag 2019 direct pe locul 74.

Rate this post

Leave a comment