Change of plans! Addo, Nemeș și Lowkodi fac show diseară la AVi Opening!

Cursa Ryanair care ar fi trebuit să-i aducă în țară pe Cristopher Lawrenz și Jonas (aka JOLA) a fost amânată din pricina unei greve a angajaților companiei aeriene.

Cu alte cuvinte, ne vom întâlni cu duo-ul elvețiano-german cu altă ocazie, iar noi am schimbat complet lineup-ul pentru Opening-ul celui mai important club din Târgu-Mureș, AVi. Nu ne împiedică pe noi o mică sincopă precum asta pusă la cale de Ryanair.

Diseară, începând cu ora 23:00, toți fanii muzicii electronice underground sunt așteptați la AVi, ca-n vremurile bune, pentru evenimentul oficial de redeschidere și, implicit, de start a sezonului de party-uri de toamnă/iarnă.

După ce a electrizat o țară întreagă cu muzica sa în ultimele luni, de la Arad la Sighișoara, din Vama Veche la Cluj, Addo se întoarce la pupitrul său preferat, diseară, la AVi.

Ne așteptăm, deci, la o noapte senzațională în cuibușorul nostru de nebunii, știut fiind faptul că dacă se pune Addo la platane, boxele sunt în real pericol, indiferent de ce capacitate au. Și cum Addo e DJ-ul care nu dă greș niciodată, ardem de nerăbdare să dansăm până dimineața la AVi.

”Partners in crime” vor fi Lowkodi și Nemeș, rezidenții AVi care și-au făcut un renume din a servi în mod constant muzică bună, fără cusur, ore întregi. Pentru ca dansul să fie intens și experiența completă.

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de Facebook, aici.

Accesul la petrecere se face la intrarea în club, nefiind puse în vânzare bilete în avans. 

Biletul de susținere va costa 45 lei, din care 28 de lei vor reprezenta consumația la bar (două tokenuri), iar după ora 1:00AM, accesul la party-ul de deschidere a clubului AVi va costa 55 de lei (din care 28 lei vor reprezenta consumația).

Țineți cont de faptul că accesul în club e permis până la ora 3:30 dimineața, așadar nu amânați la nesfârșit momentul sosirii la AVi și haideți cât mai rapid la dans!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/nemess/nemes-avimag-livestream-avi

Rate this post

Leave a comment