Cezar, Paul Agripa, iON și Macarie ne-au pregătit vineri un party de vis: LDT11 la Uzina Foto!

După un weekend intens și spectaculos petrecut în mijlocul naturii, la Solar Seeds, revenim cu picioarele pe pământ și ne pregătim intens pentru weekendul ce urmează. Nu de alta, dar nu va fi un sfârșit de săptămână obișnuit. 

Laboratorul de Techno, cea mai spectaculoasă petrecere electronică organizată la Târgu-Mureș, continuă cu unul dintre cele mai atractive episoade de până acum.

În prim plan se vor afla Cezar, un nume legendar în ceea ce privește techno-ul românesc, Paul Agripa, iON și Macarie, cei patru urmând să ne răsfețe cu ore întregi de muzică bună vineri seară, începând cu ora 20.00, și până sâmbătă dimineață.

Unde altundeva decât la fosta Uzină Foto, din cartierul Unirii?

Sunt ani buni de când îl așteptăm pe Cezar în spatele pupitrului nostru, el reprezentând unul dintre cele mai importante nume care ne vor trece pragul, deci nu aveți voie să ratați LDT11, nu există scuză pentru așa ceva.

Un artist fabulos, care a mixat alături de Luciano, Dj Sneak, 2000 and one, Meshkov, Onur Ozer, Kenny Larkin, Loco Dice, Andre Galluzzi, Troy Pierce, Alex Under, Guido Schneider, Margaret Dygas, Serafin sau Damian Lazarus și care a intrat în familia Sunrise încă din 2006, El Cezere e pregătit să ne danseze toată noaptea, ajutat fiind de rezidenții AVi Macarie și iON, dar și de un alt mare talent al muzicii electronice undergorund românești, Paul Agripa.

Ceea ce-l face special ca artist pe Cezar este o creativitate muzicală punctuală şi capacitatea de a surprinde publicul cu sunete noi, influenţate uneori de muzica tradiţională românească.

Un detaliu interesant despre activitatea lui Cezar e acela că în 2009, Premiile Nights.ro îi aduc un premiu onorant: Cel mai bun set românesc al anului 2008.

Setul respectiv a fost înregistrat la Kristal Glam Club, pe data de 13 decembrie, în warm-up pentru Luciano. De atunci a trecut aproape un deceniu, timp în care Cezar a ajuns la un nivel la care visează orice DJ, fiind recunoscut pe întreg mapamondul și fiind un ambasador excepțional al stilului românesc de techno.

Ne mai mirăm că Laboratorul de Techno cu numărul 11 va fi o petrecere de pomină, în sensul că vom pomeni de ea peste ani și ani?

Spațiul de petrecere este amenajat cum se cuvine, spectacolul de visuals marca Japian va reprezenta un punct de atracție și de această dată… ce mai, să vină vineri seara odată!

Ca de obicei, biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul livetickets.ro, prețul acestora fiind de 40 de lei. În noaptea evenimentului veți putea să vă achiziționați bilete la intrarea în Uzină, cu 50 de lei.

Informațiile referitoare la petrecerea de vineri noapte se regăsesc și pe eventul de Facebook, aici.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Eveniment realizat cu sprijinul Peroni Nastro Azzurro // LiveTickets // Out In Mures // Adonis Travel // Praetorian Guard // BBimage.ro // Kiss FM // Sonorizare Evenimente.

Rate this post

Leave a comment