Cem Ozden vine-n premieră la AVi! Petrecerile se țin lanț în weekend!

Nu mai avem timp de pierdut, emoțiile cresc pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul săptămânii, care se anunță a fi unul incendiar la AVi! Avem (din nou) programate petreceri back2back pentru toți fanii muzicii techno din Târgu-Mureș și nu numai!

Nemeș revine la pupitrul unde a impresionat de fiecare dată, marcând un nou Live Stream Avimag ce sigur ne va încânta urechile, joi, începând cu ora 20.00.

Ca de obicei în cazul serilor de joi, accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți la AVi.

Și asta pentru că setul va fi transmis live pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

Rezidentul AVi ne pregătește, practic, pentru noaptea de vineri, în care cuvântul de ordine va fi dansul. Abia așteptăm să dea startul la weekend!

Puține lucruri aduc mai multe zâmbete pe fețele noastre decât prezența lui Macarie la pupitrul din AVi.

Tânărul mureșean, rezidentul și el al celui mai important club din oraș, s-a instalat bine în topul DJilor noștri preferați datorită stilului său inconfundabil și a vibrațiilor pozitive pe care le emite de fiecare dată când ne spune povești sub formă de techno.

Cem Ozden provine din Istanbul, dar muzica sa îl poartă de la Milano, la Praga și, în general, peste tot unde se ascultă muzică electronică underground și se simte viața în ritm de techno.

Era normal să ajungă și în cuibușorul nostru de nebunii! Despre fondatorul Fake Society vom discuta ceva mai amplu în zilele următoare, pentru că sunt multe de zis. Cert e că vineri ne așteaptă o noapte albă în compania lui și a lui Macarie. Nici că ne puteam dori mai mult!

https://soundcloud.com/cozdens/winter-heaters

Biletele costă 50 de lei și includ două token-uri (28 de lei), pentru consumația la bar. Desigur, acestea pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru. Detalii găsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Deși se anunță dans până la epuizare vineri noapte, nu ne oprim aici! Sâmbăta va fi cu totul specială pentru fanii muzicii electronice din Târgu-Mureș și tocmai din acest motiv sunteți cu toții invitați la AVi, deoarece am programat o nouă ediție a petrecerilor marca Szcéna, începând cu ora 23:00.

Bródy & Dr.Panda l-au invitat pe Dodo pentru a ține capul de afiș al party-ului ce va umple, mai mult ca sigur, Avi-ul până la refuz.

Biletele la petrecerea Szcéna costă 10 lei până la ora 1:00, respectiv 15 lei după acea oră. Desigur, mai multe detalii regăsiți pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/macarie-alex-263154850/macarie-crimeea

Rate this post

Leave a comment