Cele mai mișto party-uri pe care nu ai voie să le ratezi în weekend!

În toată România petrecerile se vor ține lanț în acest sfârșit de săptămână, primul de toamnă calendaristică. Și vestea cea bună e că, având de unde alege, puteți să vă faceți planul pe weekend până la ultimul detaliu. Vă prezentăm selecția noastră de festivaluri și petreceri care ne-au treazit interesul și pe care vă recomandăm să nu le ratați, în limita timpului disponibil.

Începem cu Journey, un party care se va întinde pe tot parcursul weekend-ului, organizat la Mirești. Evenimentul se va bucura de prezența a foarte mulți artiști apreciați de fanii muzicii techno, pe lângă gabriL, precum Sublee, Alsi, Lizz, iON, Cojoc, Lowkodi, Cozmin, Moldovan, Palee, Chili, Sagan, Patrick Panda și NMNJ.

La intrare, biletele vor costa 100 de lei. Vor exista și day-pass-uri, numai pentru ziua de sâmbătă, 7 septembrie, cu 50 de lei – ce vor putea fi achiziționate tot la intrare.

Weekend plin pentru iON, care se va deplasa la Cluj pentru Tzinah Showcase, party-ul de sâmbătă noapte găzduit de Gazzette, unde alături de Primărie le va oferi fanilor Tzinah ore întregi de techno de senzație pe care vă sfătuim să le trăiți pe propria piele.

Continuăm călătoria prin țară pentru cele mai atractive party-uri programate în acest sfârșit de săptămână și aflăm cum rezidentul nostru, Macarie, va lua parte la spectaculosul mini-festival Vuiet 3.0 între 6 și 8 septembrie, la Cabana Dragoș Bejan, din Piatra Craiului.

Un spațiu natural de vis, cu priveliști de poveste și cu muzică de suflet. COSMJN, LIZZ, Mihai Pol, lixir, Petrutt, Bogdan Andrei, Patrascu, Deez, Manéfiu, Cetățeanu, Bronson RO, Treptat, Alexandru Lungu și Marz b2b Lexta se vor afla în spatele pupitrului.

Urmează deja-tradiționalele closing-uri de sezon și vi-l prezentăm pe unul care ne-a atras atenția în mod special. Cei de la Alandala vă așteaptă la BT Arena pentru Alandala Summer Closing, sâmătă, 7 septembrie. Cele două scene vor fi absolut spectaculoase, cea indoor beneficiind de aportul unor artiști fabuloși, precum Amorf (live act n.red), Cristopher Ledger, Haokah (live act n.red.) și Andy Catana, în timp ce pe scena rooftop vă veți putea bucura de muzica lui Oktopus și Andrei Petru (live act n.red.).

Ne mutăm apoi privirile spre litoral unde ne așteaptă un party de senzație în Vama Veche. Sunrise @Dincolo 2019 – Summer closing înseamnă un weekend întreg marcat de muzică la Pescăria Dincolo.

Până aici, totul pare aparent banal, dar iată ce lineup au pregătit cei de la Sunrise pentru acest closing excepțional al unui sezon pe măsură: Alexandra, Arapu, Bila, Cally, Cezar, Dragos Ilici, Dubtil, Gescu, Herodot, Piticu, Priku, Rhadoo și, nu în ultimul rând, SIT (cu care ne vom întâlni în premieră la Târgu-Mureș pe 27 septembrie, la LDT#17! Detalii, aici, bilete în avans, aici!).

Enough said, e clar că va fi un party pe cinste în weekend, în Vamă, de povestit nepoților!

Indiferent de ce veți face în acest sfârșit de săptămână, bucurați-vă maxim de muzică și de ultimele zile realmente călduroase ale anului. Distracție plăcută tuturor!

Rate this post

Leave a comment