Cele mai bune scurtmetraje se văd la Foto!

Short to the Point și m2 aduc filme la Uzina Foto cu ocazia ediției anuale a Short To The Point 2019 Annual Awards. Astfel, festivalul de scurtmetraje Short FILM Factory revine în perioada 22-25 august la Foto, nucleul cultural al verii târgumureșene.

Te provoacăm la film în cadrul unui eveniment maraton care aduce filme de autor, cu intrare liberă, în locația alternativă de proiecție din Târgu Mureș, de la Foto, în perioada 22-23-24-25 August, două ore de scurtmetraje, începand cu ora 20:00.

”Terasele, cafenelele și barurile sunt locurile în care ne-am învățat deja să consumăm sport în condiții decente de proiecție, după ani întregi în care pe ecranele din aceste locații au găzduit doar reclame și, uneori, canale TV de muzică, în lipsă de inițative mai creative.

SHORT TO THE POINT provoacă românii la un nou tip de divertisment și, astfel, încearcă să conducă publicul cinematografic român către următorul nivel de culturalizare și integrare în social. De ce? Pentru că da, viața bate filmul și putem face asta”, mărturisesc organizatorii evenimentului.

Proiecțiile de scurtmetraj sunt organizate de Short to the Point (International Short Film Festival) – o reţea internatională de distribuţie, difuzare şi promovare a filmelor de scurtmetraj.

În ultimii ani SHORT FILM FACTORY (by STTP) – evenimentul lunar al festivalului Short to the Point – a reușit să creeze o punte de legătură intre filmmakeri, cinefili si spectatorii ocazionali, având ca scop construirea unui nou tip de comunitate urbană.

Aveți mai multe detalii la dispoziție pe eventul de Facebook, aici, precum și pe site-ul Short To The Point.

Ne vedem seara la film? Normal că da!

Rate this post

Leave a comment