Cele mai bune Live Stream-uri Avimag din ultimul an

Ne-am obișnuit deja ca în fiecare joi seară, în jurul orei 20.00, să ne adunăm în fața monitoarelor pentru a ne delecta urechile cu muzica pregătită de DJii noștri. O audiție de muzică bună cu o seară înaintea petrecerii de vineri? E mereu o idee bună și, mai mult decât atât, încălzirea perfectă pentru weekend.

Nu facem excepție de la regulă nici săptămâna asta și l-am invitat pe Nemeș să ne încânte cu muzica lui până aproape de miezul nopții. Menționăm că de câte ori s-a aflat în spatele pupitrului nostru, artistul ne-a satisfăcut așteptările și avem motive reale să credem că diseară ne vom simți excelent ascultându-i setul.

Dealtfel, începem selecția celor mai apreciate Live Stream-uri Avimag tocmai cu prima parte a setului său din luna februarie a acestui an:

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1827582297273281/

Vă așteptăm și la AVi, dacă aveți drum prin zonă, la un ”pahar de vorbă”, iar asta întrucât accesul membrilor comunității Avimag de pe Facebook va fi gratuit, însă nu vă faceți prea mari probleme în cazul în care nu veți reuși să ajungeți în club.

Și asta pentru că setul va fi transmis live pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

Nu puteam uita să adăugăm în lista celor mai reușite Live Stream-uri setul lui Junker, neapărat de pus în ramă! Vă invităm să vă bucurați din nou de el:

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1803846996313478/

Addo, mult iubitul rezident AVi care nu dă niciodată greș, ne-a impresionat cu setul său plin de suflet și ritmuri funkadelice pe care ni l-a servit ca un maestru al mixerului în urmă cu vreo trei săptămâni.

În momentul înregistrării, DJ-ul nostru se pregătea de Snow Fest și știa că astfel, prin setul său, ne va face să-i simțim lipsa și mai tare.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1867391916625652/

Cerghi e unul dintre prietenii noștri dragi, un excelent cunoscător de muzică electronică și nu numai, care a făcut spectacol la pupitrul AVi la începutul anului. What great times to be alive!

Îl așteptăm oricând înapoi la AVi, mai ales că știm cât de mult ne va plăcea setul lui.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1794086840622827/

Lowkodi este cel mai tânăr membru al familiei de DJ rezidenți ai celui mai important club mureșean, iar acest set ne-a ușurat mult decizia de a-l invita să facă parte din crew-ul AVi. Ne mândrim cu el, un DJ cu un potențial fantastic, conștiincios și extra talentat, ce sigur va ajunge departe.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1790017354363109/

Cojoc încheia în forță anul trecut, la AVi, cu un Live Stream senzațional, ce a atras mii de vizualizări, unul dintre cele mai populare seturi pe platforma Avimag. 

Înțelegem de ce și vă invităm să vă bucurați de el din nou. E numai bun înainte de o petrecere marca AVi!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1760074807357364/

Încheiem periplul nostru în istoria de succes al Live Stream-urilor Avimag cu setul lui Macarie, cel mai vizualizat și Like-uit dintre seturile mixate live la AVi în acest sezon.

E și normal să fie așa, Macarie a demonstrat de-a lungul timpului că e un excelent DJ și un foarte bun producător, operele sale fiind preluate de mulți artiști cunoscuți pe plan mondial, îi amintim aici pe Barac, Sepp etc.

Cu Macarie ne întâlnim vineri la AVi, unde îl va avea alături pe Cem Ozden, în premieră la Târgu-Mureș. Știm deja că va fi un party așa cum trebuie, cu toate ingredientele pregătite pentru o noapte albă de neuitat: muzică bună, sistem audio Funktion One, bar încărcat doldora cu băutură și un ring de dans plin cu petrecăreți de toate vârstele, uniți de dragostea pentru techno. Să fie veselie!

Biletele costă 50 de lei și includ două token-uri (28 de lei), pentru consumația la bar. Desigur, acestea pot fi achiziționate la intrarea în clubul nostru. 

Detalii găsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Până atunci, să ascultăm pe săturate setul lui Macarie din noiembrie 2017. Ce bijuterie!

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1717287414969437/

Rate this post

Leave a comment