Cel mai frumos cadou de Crăciun: Herodot și iON, marți la AVi!

Moșul vine la AVi cu un cadou super special! Pentru a serba cum se cuvine un nou an de pomenit nepoților alături de voi, atât la AVi, cât și la Uzina Foto, îl aducem în spatele pupitrului celui mai important club din Târgu-Mureș pe Herodot chiar în noaptea de Crăciun!

Astfel, începând cu ora 23:00, toți fanii muzicii techno sunt așteptați în club la o porție zdravănă de dans în compania unuia dintre cei mai buni DJ români la ora actuală. Dealtfel l-ați și votat în număr foarte mare în cadrul sondajului efectuat în comunitatea online Avimag, aflându-se la nivel cu Priku, Petre Inspirescu, Barac și SIT, între mulți, mulți alții.

https://soundcloud.com/halfisenough/the-whole-12-inches-episode-3-herodot

Ori de câte ori l-am avut alături, acesta a demonstrat că poate oferi exact boost-ul de energie atât de necesar pentru ca party-ul să explodeze. Se spune despre el că e ”mai trezitor decât cafeaua de dimineață”, iar noi nu ne permitem să contrazicem afirmația.

iON îi va fi alături în spatele pupitrului și promite să ne pună în mișcare cu muzică excelentă, ca de fiecare dată. iON este DJ-ul care pune un accent puternic pe producție, iar stilul său este pe placul celor ce iubesc techno-ul de calitate. Lecțiile predate de iON la AVi fiind caracterizate mereu prin dans, distracție și melodii atent alese.

Biletele au fost puse deja în vânzare online, pe livetickets.ro. Prețul acestora e de 100 de lei, din care 56 de lei reprezintă tokenuri pentru consumația la bar.

ATENȚIE! Accesul la party se achită în AVANS, adică 46 de lei, urmând ca în seara evenimentului să achitați diferența de 56 lei, așadar consumația minimă obligatorie (4 tokenuri).

Detalii vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de Facebook, aici

https://soundcloud.com/halfisenough/introspections-with-ion

Vă anunțăm încă de pe-acum că vom da startul noului an în chiar dimineața de 1 ianuarie, începând cu ora 10:00! Un daytime afterparty după noaptea de Revelion! Vor fi 24 de ore de dans și muzică, prin intermediul cărora vom atrage toate energiile pozitive pentru a avea un 2019 senzațional 🙂

Vom reveni cu detalii legate de lineup-ul primului party al Noului An în zilele următoare.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/herodot/herodotsw-19

Rate this post

Leave a comment