Cel mai discret dintre pământeni asigură Closing-ul AVi!

Crihan este, fără teamă că ne-nșelăm, cel mai important nume pe care l-a dat Târgu-Mureșul industriei muzicii electronice underground. Iar în această noapte ne va încânta auzul cu piesele sale în cadrul Closing-ului AVi.

Pasionat de muzică încă de când era copil, s-a apucat serios de treabă în 2004, iar în anii ce-au urmat (nu te uităm, Aeromaschine!), ani ce au implicat inclusiv schimbarea domiciliului cu destinația București (în 2009), tânărul DJ și producător mureșean a făcut valuri și a creat piese care vor rămâne în istoria muzicii electronice.

Participările la cele mai importante festivaluri de house-minimal-techno au venit ca o răsplată firească pentru munca depusă și talentul de care Crihan a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere.

Nu mai are rost să amintim ce show a făcut mureșeanul nostru la Sunwaves de fiecare dată când a fost prezent. Sau de Crăciunul din urmă cu doi ani, din AVi, care a căpătat sens tocmai datorită pieselor lui Crihan. Atmosfera de vis creată în clubul nostru se subînțelege.

2017 a fost un an important pentru Alin, artistul focusându-se în special pe producție, iar Truelovesounds 003 – Grosso Modo EP și Playedby 001 – Cel mai discret dintre pamanteni EP, ultimul produs discografic fiind creat sub titulatura de Discret Popescu, stau mărturie în acest sens.

Abia așteptăm să ne reîntâlnim diseară cu unul dintre cei mai buni DJ români în clubul în care se simte cel mai bine, avându-l alături pe Erik. Rezidentul nostru… poate un viitor Crihan, de ce nu? Closing-ul AVi începe după ora 23:00, așadar vă așteptăm să petrecem o noapte albă împreună.

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Matyas Mar, Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Acest eveniment este limitat la 80 de persoane, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în club.

Prețul biletelor este de 20 lei în avans, respectiv 25 de lei la fața locului.

Rate this post

Leave a comment