Cea mai bună muzică se aude la Foto! Pe 27 septembrie umplem iar uzina!

Laboratorul de Techno înseamnă mai mult decât o simplă petrecere cu muzică electronică underground. În fiecare lună, într-o seară de vineri aleasă cu grijă, fanii muzicii techno din Mureș (și nu numai!) vin cu sutele la fosta uzină Foto din cartierul Unirii pentru a dansa pe ritmurile unora dintre cei mai buni DJ din România. Dealtfel, s-a creat deja o emulație incredibilă în jurul locației respective, devenită între timp un lăcaș al culturii muzicale și nu numai pe plan local, unul din elementele cheie ale existenței orașului și care lipsea cu desăvârșire în Târgu-Mureș.

E de notoritate deja că DJ-ii noștri se numără printre cei mai apreciați la nivel mondial pe această nișă, ba mai mult, aceștia au creat un sound tipic și unic, o mixtură între dub, minimal, house și techno care umple cluburile peste tot în lume, din Statele Unite și până la Santiago de Chile.

Tocmai de aceea ne încearcă un sentiment puternic de mândrie atunci când în spatele pupitrului reușim să vi-i aducem pe unii dintre cei mai apreciați ambasadori ai țării noastre, aflați pe aceeași poziție a piedestalului cu sportivii de primă mână.

Avem motive serioase să credem că Rhadoo sau Raresh au măcar tot atâția fani la nivel mondial ca Simona Halep.

Continuăm tradiția inițiată în urmă cu trei ani și vă aducem în prim plan artiști care au creat istorie de-a lungul timpului și au dus la dezvoltarea industriei muzicale underground până la nivelul la care a ajuns acum.

Și din acest motiv, headlinerii următorului Laborator de Techno vor fi băieții de la SIT (Vlad Caia și Cristi Cons), pe care îi votați an de an cu ocazia sondajului nostru de opinie (click aici!) și îi solicitați an de an, tocmai pentru că sunt ATÂT de buni.

Perechea iubește genul strip-back minimal, ca și SIT, precum și interpretarea live a muzicii electronice sub aliasul Amorf, proiect în cadrul căruia abordează un stil tipic lor, unic, puternic influențat de jazz, alături de pianista Mischa Blanos.

De asemenea, Vlad Caia și Cristi Cons conduc Amphia Records, un label axat exclusiv pe producții pe vinil. Istoria duo-ului SIT, dealtfel, își are rădăcinile în urmă cu 13 ani, în 2006, timp în care cei doi prieteni au cucerit cele mai importante scene ale lumii, fiind prezenți în spatele pupitrului la, practic, toate festivalurile de anvergură ce au loc în Europa și nu numai.

Mera, un apropiat al băieților și un DJ extrem de talentat, aparținând noului val de artiști de underground electronica, completează lineup-ul alături de iON, rezidentul AVi și, totodată, un DJ/producer a cărui valoare nu mai e de mult timp pusă în discuție.

Biletele necesare susținerii evenimentului se găsesc deja pe livetickets.ro.

Biletele pot fi achiziționate cu 40 de lei începând de azi, urmând ca în seara de 27 septembrie accesul la Foto să coste 50 de lei.

Vor fi disponibile și bilete la fața locului, dar în limita spațiului disponibil, astfel că sfatul nostru e să vă achiziționați pass-ul în avans, ca să nu riscați să rămâneți afară.

Detalii regăsiți și pe eventul de Facebook, aici. Vă invităm să vă arătați disponibilitatea, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de super party-ul de la Foto, din 27 septembrie. Cel de-al 17-lea episod al serialului de succes Laboratorul de Techno, sezonul al patrulea. Genul ăla de serial care ți se imprimă în suflet.

Rate this post

Leave a comment