Ce weekend: Laboratorul de Techno e party-ul, not so often (by the pool) e after-ul!

Una dintre cele mai spectaculoase petreceri de muzică electronică găzduită de orașul nostru va debuta mâine seară, începând cu ora 23:00. Nemeș, Priku și Cojoc ne vor oferi ore întregi de techno de cea mai bună calitate.

Vorbim, desigur, despre Laboratorul de Techno, un party care atrage marea masă de fani ai muzicii electronice underground din întreg județul Mureș, dar și din restul țării, fiecare ediție organizată până acum beneficiind de aportul unor fani veniți din București, Brașov, Cluj-Napoca, Bistrița, Alba-Iulia, Oradea, Deva, Bacău, Iași, Timișoara și multe altele.

Feedback-ul primit a fost întotdeauna pozitiv, semn că la Foto se petrece așa cum trebuie, iar muzica e excelentă. Cu astfel de lineup-uri e și greu să nu fie așa.

Biletele au fost deja puse în vânzare online, pe livetickets.ro.

Acestea vor putea fi achiziționate cu 40 de lei, urmând ca în seara de 23 August, accesul la Foto să coste 50 de lei, la fața locului, dar în limita spațiului disponibil. Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici, unde vă invităm să vă arătați disponibilitatea, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații legate de LDT#16.

Și pentru ca weekend-ul să fie realmente complet, vă recomandăm să țineți aproape, întrucât v-am pregătit câteva surprize.

În primul rând, nu doar că vom dansa la Foto în cadrul celui de-al 16-lea Laborator de Foto găzduit de fosta uzină din cartierul Unirii, dar sâmbătă, începând cu ora 15:00.

Piticu, Vlad Dinu și bunul nostru prieten Resa vor fi prezenți la piscina complexului Black Lord, de pe strada Insulei, în cadrul petrecerii ”not so often (by the pool)”! Un after party excelent după o noapte întreagă de dans intens la uzina Foto, nu-i așa?

Detalii vă sunt oferite pe eventul de Facebook, aici, dar cert e că accesul se face cu 20 de lei și numai după ora 15:00.

Tot ce vă rămâne e să vă bucurați de muzică și să aveți la voi și un costum de baie, just in case! Se anunță temperaturi caniculare sâmbătă, așa că o baie în piscina de la Black Lord sună chiar tentant!

Vă propunem și să petreceți serate relaxante, în compania unor filme bune și aste pentru că la Foto va avea loc o nouă ediție a Short FILM Factory, festivalul de filme de scurtmetraj propus cinefililor mureșeni de către prietenii de la Short to the Point și m2, începând de azi și până duminică, inclusiv, începând cu ora 20:00.

Programul complet împreuna cu detalii legate de evenimente le puteți găsi pe website-ul festivalului: http://rollingideas.com . Detalii vă sunt oferite și pe eventul de Facebook, aici. Accesul publicului se face pe bază de donații în valoare de 10 lei, prin care se vor acoperi consturile necesare organizării evenimentului.

Le mulțumim sponsorilor fără de care organizarea Laboratorului de Techno nu ar fi posibilă:

❖ : REEA ∎ Milothemes ∎ eeatingh.ro ∎ Peroni Nastro Azzurro ∎ Adonis Travel ∎

❖ : LiveTickets ∎ Out In Mures ∎ Praetorian Guard ∎ BBimage.ro ∎ Kiss FM ∎

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/nemes-avimag/211243336488614/

 

Rate this post

Leave a comment