Ce weekend de pomină ne-așteaptă la AVi! Să fie veselie!

Scopter deschide balul în această seară, începând cu ora 20:00, când va mixa preț de câteva ore, setul său fiind transmis integral și live atât pe canalul de Youtube Avimag, cât și pe grupul nostru de Facebook.

Accesul publicului e gratuit, iar barul din AVi e doldora cu alcool, deci nu ne temem că greșim atunci când afirmăm că o să ne gândim de două ori înainte de a ne îndrepta spre școală sau birou mâine dimineață.

Vineri e timpul pentru show-ul muzical pregătit fanilor muzicii techno de Lumieux și Erik, rezidentul AVi care va mixa alături de The Martinez Brothers luna viitoare, în Kristal Club. Dealtfel, îl felicităm pentru evoluția fantastică pe plan artistic înregistrată în ultimii ani, considerând ca normale aprecierile venite din partea celor care l-au ales câștigărot al ediției din aceast an a DJ BootCamp.

Lumieux este unul dintre marii muzicii electronice underground românești, vine în premieră la AVi și e datoria noastră să-i răsplătim prezența cu ore întregi de dans non stop pe muzica lui.

Biletele la acest eveniment pot fi achiziționate strict la intrarea în club, în noaptea de vineri. Prețul acestora este de 20 lei până la ora 1:00, respectiv 30 de lei după această oră.

Mai multe detalii referitoare la petrecerea cu Lumieux și Erik de la AVi puteți găsi pe eventul de pe Facebook.

Distracția de weekend la AVi nu se termină aici! Sâmbătă noapte o ardem Hamletian și ne permitem întrebări retorice, de genul To psy or not to psy?

Răspunsul e mereu TO PSY! Și to techno, to minimal, to psy progressive, to dark-psy și to… orice ne-au pregătit băieții de la Solar Seeds Transylvania cu ocazia celei de-a doua petreceri de psy organizată în această toamnă în clubul nostru. DJ Saynar și Thal ne vor purta într-o călătorie mistică în lumea muzicii și suntem nerăbdători să plutim pe ritmurile electronice pregătite de cei doi.

Mai multe detalii, desigur, pe eventul de pe Facebook

Ce minunăție de weekend stă să înceapă. V-ați pregătit pentru party?

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment