Ce vară fierbinte ne așteaptă la Cluj! O vară Alandala :)

Alandala Events a anunțat lista artiștilor care vor cuceri Clujul în această vară. Și se anunță a fi o vară extra hot, judecând după numele vehiculate. Fraților, între mulți alții, vine Moodymann la Cluj, nu știm dacă realizați cu exactitate ce înseamnă asta!

https://www.facebook.com/alandala.events/videos/858025397722774/

Macarie, rezidentul nostru, face parte și el din lista făcută public de curând și așteptăm cu nerăbdare să fie stabilită locația în care va fi organizată petrecerea cu el în prim plan.

Nouă ne place tare mult la Alandala Panorama și ținem pumnii strânși pentru a ne întâlni cu Macarie acolo, unde priveliștea asupra Clujului te lasă fără aer. Iată cât de splendid a fost cu Cezar la mixer, pe dealul Feleacului!

Primul eveniment din serie va fi Alandala by the Lake, ajuns la cea de-a opta ediție, organizat la motel Gilău în noaptea dinspre 22 spre 23 iunie.

Barac, Archie Hamilton și Zefzeed vor fi prezenți pe scena Alandala, deschizând astfel robinetul cu artiști uriași ce se vor perinda la Cluj vara aceasta.

Detalii despre eveniment găsiți pe Facebook, aici. Biletele costă 35 de lei și pot fi achiziționate online de pe iabilet.ro, aici.

Noi ne pregătim intens pentru primul Laborator de Techno al acestui sezon estival. Uzina Foto va redeveni spațiul de petrecere preferat de mureșeni și nu numai, vinerea viitoare, de la ora 23.00.

Ada Kaleh, Bread & Butter, Addo și Scopter semnează lineup-ul primului Laborator al verii. Event-urile de pe ResidentAdvisor, respectiv Facebook, vă stau la dispoziție pentru a vă arăta disponibilitatea pentru marea petrecere mare din data de 15 iunie, de la fosta Uzină Foto din cartierul Unirii.

Evident, vom reveni cu detalii, însă e foarte important să știți că biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul livetickets.ro.

Biletele costă 35 de lei online, respectiv 40 de lei în noaptea evenimentului. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în Uzină.

Și dacă tot ne bucurăm cu prezența lui Macarie la evenimentele Alandala din această vară, să-l auzim pe bravul nostru rezident la RTS.FM Budapesta. E senzațional!

Rate this post

Leave a comment