Ce planuri ai în august? La Sighișoara continuă povestea DAVA Festival!

Iată că una dintre cele mai vechi cetăți medievale locuite din Europa își marchează prezența pe harta festivalurilor de muzică electronică, aducând – prin intermediul DAVA Festival – un plus de energie unui oraș care trăiește mai mult prin prisma istoriei sale fantastice.

Primul festival de muzică electronică din orașul medieval Sighișoara, DAVA Festival, revine cu a doua ediție între 30 și 31 august, iar printre artiștii confirmați se numără Fatima Hajji, Nick Warren, Christian Smith, Matt Sassari, Nusha, Mahony și Spektre.

A doua ediție DAVA va avea loc într-o fostă fabrică de sticlă din Sighișoara, construită în anul 1961. Festivalul va include două scene, Magic Tunnel și Origins.

În cadrul primei ediții a festivalului Dava au participat artiști precum Stefano Noferini, Simina Grigoriu, Wankelmut, Monkey Safari, Stefan Biniak și mulți alții, iar Addo a fost reprezentantul AVi la Sighișoara, nefiind exclusă o revenire a acestuia pe scena festivalului, în condițiile în care lineup-ul va suferi destule modificări, urmând să mai fie anunțați artiștii ce ne vor delecta cu muzica lor la cele două scene.

În concluzie, Festivalul DAVA e o poveste despre rădăcini, origini și drumul pe care omul îl parcurge în a regăsi bucuria de a trăi. Iar muzica este elementul magic ce facilitează această epopee a sinelui.

Pe durata a 2 zile, festivalul DAVA va reuni DJs de renume mondial, o atmosferă prietenoasă și o locație unică: Sighișoara, un oraș medieval spectaculos și recunoscut pretutindeni.

Biletele sunt disponibile pe website-ul evenimentului, aici, prețul unui pass pentru întreaga durată a evenimentului fiind de 139 de lei.

Rate this post

Leave a comment