Ce fain ne-am distrat la Foto cu Priku și Arapu! Rămas bun până la anul, LDT!

Ne-am distrat într-o noapte cât pentru un sezon estival întreg, demonstrând încă o dată, dacă mai era necesar, că la Târgu-Mureș comunitatea care simte viața în ritm de techno este din ce în ce mai vibrantă și mai spectaculoasă.

Dealtfel, datorită vouă și a atmosferei unice create de voi, devenită marcă înregistrată la nivel național, toți artiștii care ne-au trecut pragul, fie că a fost vorba de Uzina Foto sau de clubul AVi, au mărturisit că au fost plăcut surprinși de ce au găsit la noi.

Priku și Arapu nu fac notă discordantă, aceștia abia așteptând următoarea ocazie pentru a oferi muzică publicului mureșean. Suntem convinși că-i vom revedea în scurt timp în spatele pupitrului nostru!

Am avut parte și de o surpriză de proporții vineri, când Crihan, mureșeanul nostru drag, ne-a încântat cu muzica sa și ne-a făcut un super cadou de ”rămas bun, Foto!”.

Vineri noapte am petrecut în cadrul ultimului Laborator de Techno organizat în acest an la Târgu-Mureș, urmând să ne luăm rămas bun de la LDT-uri până în luna mai a anului viitor.

Până atunci, să ne delectăm ochii cu fotografiile marca DHDesigns, urcate deja pe pagina de Facebook Avimag, aici.

Ne luăm rămas bun de la deja faimoasele Laboratoare de Techno până anul viitor, dar amânăm puțin despărțirea de Uzina Foto.

În weekend vom petrece în cadrul after party-ului Solar Seeds in Transilvania, dar vom reveni cu mai multe detalii în zilele următoare și vă vom ține la curent cu absolut toate informațiile care vă pot interesa.

Cert e că ne așteaptă un ultim weekend-spectacol în cartierul Unirii, după care ne pregătim cu emoție de revenirea în cuibușorul nostru de nebunii, AVi.

Vă mulțumim din suflet pentru susținerea acordată evenimentelor marca Avimag și vă promitem că vă vom oferi noi și noi motive de bucurie în viitor!

Rate this post

Leave a comment