Ce faci joi seară? La AVi e Live Stream cu iON la pupitru, nu lipsi!

Sunteți pregătiți? Începe weekend-ul, și iarna, și sezonul cadourilor, și și și… și cu extremă bucurie anunțăm prezența lui iON la AVi, pentru un nou Live Stream de joi seară, iar asta ca urmare multiplelor petreceri reușite care l-au avut în prim plan.

Rezidentului nostru îi ajung orele alocate pentru a ne atinge inimile cum ne place nouă cel mai mult, adică prin intermediul muzicii. Garanția calității e dată de feedback-ul primit din partea voastră după fiecare prezență a lui iON la mixer, acesta fiind mereu pozitiv.

Astfel, începând cu ora 20:00 și până spre miezul nopții, ne vom delecta pe ritmurile atent selectate și pregătite special pentru fanii muzicii techno aflați atât în fața monitoarelor, cât și la fața locului, la AVi.

Accesul publicului e gratuit, ca și până acum la stream-urile live marca Avimag, un motiv în plus să vă așteptăm în număr cât mai mare în cel mai important club din Târgu-Mureș.

Subliniem că setul de mâine seară va fi transmis Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

https://soundcloud.com/ion-ion-ion/archie-hamilton-benson-herbert-systim-ion-remix

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment