Ce faci joi seară? Asculți cu încântare Live Stream-ul lui Saboar!

Unul dintre cei mai apreciați DJ din zona Clujului, parte esențială din Colectiva Gazette, ne face o vizita scurtă joi seară, pentru cea de-a 78-a ediție a Live Stream-urilor Avimag.

Saboar, căci despre el este vorba, este un vechi prieten al nostru, servind mereu muzică bună ori de câte ori a fost invitat să ia parte la event-urile găzduide de AVi sau organizate, pur și simplu, sub egida Avimag.

Cu un background impresionant în spate, artistul ne va încânta cu prezența, suntem convinși, și cu muzica sa groovy și emoțională deopotrivă.

Setul de câteva ore, înregistrat live în clubul nostru, va putea fi ascultat și vizionat de pe canalele noastre de social media, urmând a fi ulterior uploadat pe Youtube și Soundcloud, deci disponibil oricând veți avea chef să ascultați muzică bună, în stilul clasic al Live Stream-urilor Avimag.

https://soundcloud.com/mergermusicrec/mergercast054-by-saboar-1

Ca de fiecare dată, joi nu organizăm o petrecere, ci mai degrabă un gathering în care vă oferim posibilitatea de a asculta techno de calitate live, în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, la AVi sau acasă, în fața monitoarelor. Accesul membrilor comunității Avimag în club va fi gratuit!

Vă sunt puse la dispoziție detalii și informații legate de cel de-al 76-lea Live Stream Avimag pe eventul de Facebook, aici.

Nu uitați să ne urmăriți activitatea pe Youtube, respectiv pe Soundcloud, pentru a avea acces constant la toate seturile înregistrate în clubul AVi.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/lagazettecluj/saboar-at-parikiki-met-gazette-en-quarantaineparis

Rate this post

Leave a comment