Ce bucurie! Macarie și Vlad Arapașu pun stăpânire pe AVi în weekend!

De la atâta dans, cei ce petrec la AVi se confruntă cu febra musculară mai des decât se întâlnesc cu obișnuita cafea de dimineață. Maratoniști de ocazie, dar 100% dedicați cauzei, ne vom antrena gambele serios și în acest sfârșit de săptămână. Pregătim încălțămintea comodă mai ceva ca pentru Moș Niculae.

Joi seară începem aventura! Sunteți cu toții invitați să-l ascultați pe Modular, care ne va servi live un set de patru ore, începând cu ora 20:00.

Cunoștință mai veche de-a noastră, întrucât nu ne-am delectat în august cu muzica lui la Solar Seeds, artistul ajunge în premieră la AVi on Air, setul pregătit special pentru comunitatea Avimag urmând a fi transmis live, astfel încât să vă puteți bucura de el oriunde v-ați afla.

Detalii vă sunt puse la dispoziție și în eventul de Facebook, aici. Accesul membrilor comunității Avimag la eveniment va fi gratuit, ca de fiecare dată.

https://soundcloud.com/timelapsekw/timelapsing047-modular?fbclid=IwAR3ptcLzPr4kLRxdp9JAvKWoE-qtOk8R-EIacSliZuMow5I8lsKx8IPVXnw

Vineri! Mult așteptata vineri! Nu doar pentru că scăpăm naibii de grijile școlii și ale locului de muncă, reușind astfel să evadăm din gri-ul cotidian, dar și pentru că ne revedem cu Macarie, exponentul petrecerilor care parcă nu se mai termină – pentru că nu-l lăsăm noi să plece.

O știe și el, o știm și noi, iar faptul că-l aduce pe Vlad Arapașu – în premieră la AVi! – este certitudinea pe care o căutam, confirmarea unei noi nopți de neuitat în cel mai important club din Târgu-Mureș încă înainte să înceapă.

Îl cunoaștem bine pe Vlad, încă de pe vremea în care cutremura cluburile alături de bunul său prieten Robert Apetrei, sub denumirea de Dubsons. E foarte bun Vlad Arapașu! Și o va demonstra vineri, la AVi… ar fi o greșeală de neiertat să ratați o asemenea oportunitate.

Detalii în legătură cu evenimentul de vineri găsiți și pe eventul de Facebook, aici.

Așa că ne vedem vineri, începând cu ora 23:00, ca să fugim departe – cu mintea, purtați de muzică – alături de Macarie și Vlad Arapașu.

Biletele costă 55 de lei, din care 30 de lei reprezintă cele două tokenuri pentru consumația la bar, ceea ce reprezintă consumația minimă obligatorie. Ele pot fi achiziționate pe livetickets, aici.

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea în club cu 60 de lei, preț care include și două tokenuri pentru consumația la bar. Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

Sâmbătă noapte dansăm iar împreună, punând punct unui weekend excepțional. Cum altfel decât cu un nou party?

https://www.facebook.com/Undergr0undPartys/videos/959290527614157/

46 UP Techno Session va începe la ora 23:00 și se va încheia dimineața, Blaise, Promi, Cross și Turck fiind în prim plan. O petrecere cum ne place nouă, la AVi, cu muzică bună, mult întuneric și un bar plin ochi. Tokenurile vor fi disponibile, ca de obicei, la garderobă.

Ne dăm întâlnire, deci, la AVi! Ca de fiecare dată! 🙂

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis! Accesul va fi permis numai până la ora 3:30, conform R.O.I. în vigoare.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/rtsfm/macarie-rtsfm-budapest-20052018

 

 

Rate this post

Leave a comment