Ce artiști ne încântă, pe zile, la Electric Castle 2018! Lineup spectaculos, atenție!

Abia așteptăm să mergem la Bonțida vara asta, la castel, să dansăm pe muzica unora dintre cei mai apreciați artiști din lume, într-un peisaj față de care am fi nedrepți dacă l-am numi doar ”pitoresc”, fără să ne pese dacă e soare, ploaie, noapte sau zi, aureolați fiind de acel ”festival feeling” de care avem atâta nevoie în viețile noastre.

La Electric Castle ai tot timpul ceva de făcut, dar să ne focusăm momentan pe ce ne interesează cel mai tare, și anume lista artiștilor prezenți la Bonțida între 18 și 22 iulie.

Organizatorii unuia dintre cele mai frumoase festivaluri din Europa a dat publicității orarul pe zile al festivalului, iar noi suntem pur și simplu înmărmuriți – în sensul bun al cuvântului – din momentul în care lista a fost urcată pe site-ul EC: https://electriccastle.com/daily-schedule

Ce nebunie! Damian ”Jr Gong” Marley va da startul distracției pe 18 iulie, miercuri (singura zi din programul turneului european care îi permitea artistului să se prezinte la EC), fiind urmat de Digitalism, Icona Pop, Alison Wonderland și Netsky, pe 19, adică joi, în timp ce Mura Masa, Excision, Kollektiv Turmstrasse, Son Lux, Jackmaster și Hvob ne vor distra pe rupte în seara de vineri, 20 iulie. 

London Grammar, headlineri ai festivalului, Richie Hawtin, Subcarpați și Vița de Vie o să urce pe scenă sâmbătă, 21 iulie, în timp ce duminică seară, pe 22 iulie, Jessie J, Valentino Khan, Quantic (live), Tchami, Dubioza Kolektiv și Nothing But Thieves vor marca sfârșitul ediției apoteotice cu numărul șase.

Până una alta, însă, biletele au ajuns la super prețul de 469 de lei, fiind ultimul sale programat de organizatori în vederea începerii festivalului.

Săriți repede pe ele, aici, că se dau ca pâinea caldă, mai ales că oferta e valabilă până în data de 17 mai!

Revenim cât de curând cu detalii noi despre ediția din această vară a festivalului Electric Castle.

Până atunci… știți deja: vineri dansăm cu Herodot și Addo în cuibușorul nostru de nebunii, la AVi!

Rate this post

Leave a comment