Care e DJ-ul din România pe care îl apreciezi cel mai mult?

Cu deosebit entuziasm și o serioasă curiozitate vă anunțăm că a sosit iar acea perioadă a anului, în care vă solicităm implicarea pentru a vă cunoaște mai bine gusturile.

Nu de alta, dar ne va ajuta și pe noi să stabilim artiștii care ne vor încânta cu muzica lor în sezonul următor de party-uri Avimag.

Începând cu artiști consacrați și recunoscuți pe toate meleagurile și continuând cu tineri DJ și producători de techno care își fac încet, dar sigur, un nume recognoscibil în industria muzicală underground, ro-minimalul e într-o continuă dezvoltare și puține lucruri ne bucură mai mult.

Muzica electronică românească, să-i zicem așa, este una dintre puținele raze de soare care ne mai luminează zilele. Nu e ușor să fii pozitiv și vesel în România, dar artiștii aceștia reușesc să ne aducă destulă bucurie.

Hai să vedem mai exact despre cine este vorba!

A devenit deja o tradiție să vă cerem părerea și, implicit, voturile pentru cei mai apreciați artiști români de techno/house/ro-minimal, conștienți fiind că acesta NU este un clasament oficial, nici nu are cum să fie, gusturile muzicale fiind unele dintre cele mai personale și inedite calități umane.

Cu toți le avem, însă, cu toții deținem propriile preferințe și noi avem nevoie să le descoperim pe ale voastre, pentru a vă asigura petreceri mai pe gustul vostru în anul ce urmează.

În cazul în care nu veți regăsi în lista propunerilor noastre artiștii pe care doriți să îi votați, nicio problemă! Adăugați-i voi și completați lista sondajului de opinie!

Topul celor mai apreciați DJ români de către membrii comunității Avimag a fost lansat în 2017, preferatul vostru fiind Barac în acel an, urmat de Priku, Raresh, Herodot și de Petre Inspirescu, în timp ce clasamentul pe anul trecut s-a încheiat cu ”victoria”, să-i zicem, a lui Priku,  cel mai votat artist român de muzică electronică conform grupului Avimag. Priku a fost urmat de Petre Inspirescu, Barac, Herodot și de SIT, duo-ul care ne va încânta vinerea viitoare la Foto, cu ocazia Laboratorului de Techno.
În imaginile atașate puteti vedea topul primilor 25 cei mai votați artiști români de muzică electronică de către membrii comunității noastre online. Până la sfârșitul anului votul este deschis, fiind invitați toți membrii comunității Avimag să-și exprime părerea.

Ne va fi mult mai ușor să ne facem calendarul pentru anul care urmează și ne va fi mult mai bine dansând pe muzica DJ-ilor care vă aduc cea mai mare bucurie atunci când se află în spatele pupitrului.

*În cazul în care încă nu faceți încă parte din grupul nostru de Facebook, vă invităm să faceți click aici. Odată acceptați în comunitatea Avimag, așteptăm cu interes opiniile voastre despre muzică, să aflăm care sunt piesele care vă inspiră sau vă fac zilele mai frumoase, precum și care sunt festivalurile sau party-urile la care veți participa, oriunde în țară sau în afara granițelor. Vă așteptăm!

Rate this post

Leave a comment