Când auzi de Zefzeed te gândești automat la dans!

Nu are rost să ne pierdem în detalii și amănuntă. Zefzeed este unul din numele importante ale scenei electronice din România, un DJ și producător triumfal deopotrivă și un veritabil sol al techno-ului românesc peste hotare.

Bănățean la origini, Andrei Adrian se poate lăuda cu peste un deceniu de activitate muzicală de succes, iar pe contul său de Soundcloud veți regăsi o sumedenie de bijuterii electronice care vă vor face viața mai frumoasă la fiecare audiție.

Printre albumele sale, EP-uri sau LP-uri, nu putem să nu amintim Frozen Doubt EP, Sleepless Sleep, The Greenhouse Effect, Hyperclub EP sau An Eclipse And Many Works.

Colaborările sale au rezultat în produse discografice apreciate de toată lumea și promovate de alți DJ renumiți. Amintim aici Hxr 003, în colaborare cu Lizz&Cosmjn, care nouă ne-a plăcut foarte mult, din prima.

Suntem siguri că sâmbătă vom avea parte de o noapte fabuloasă alături de el, G76 (Locked and Loaded) și Erik, începând cu ora 23.00.

Nu doar că ne reîntâlnim cu AVi-ul nostru drag după mai bine de o vară în care am absentat din motive obiective, darne vor delecta unii dintre DJii care nouă ne plac fără urmă de îndoială.

Dealtfel, iată o mostră delicioasă din potențialul fantastic pe care orice noapte petrecută în compania muzicii lui Zefzeed o are, servită la Alandala Panorama în vara recent încheiată:

Pentru a intra în posesia brațărilor de acces la evenimentul programat pentru sâmbăta viitoare, trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci – J’ai Bistrot, Matyas Mar și Scurtu Daniel

Sau, desigur, să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens. Vom răspunde cu promptitudine oricărei solicitări venite din partea voastră.

Prețul biletelor este de 20 de lei în avans, respectiv de 30 de lei la intrarea în club, în seara evenimentului.

Mai multe detalii și informații legate de petrecerea din 16 septembrie găsiți pe eventul de pe Facebook.

►Vă informăm că AVi este un club cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA și, totodată, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la evenimentele marca Avimag echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Leave a comment