Cally impresionează cu EP-ul Choo Sing. Ne întâlnim cu el sâmbătă, pe zi, la AVi!

Sâmbătă ne strângem la AVi, pentru un daytime event special. Vom serba împreună ziua de naștere a clubului AVi – Cola din Târgu-Mureș.

Astfel, Cally va fi în spatele pupitrului alături de Nemeș și Ada Kaleh, cu ocazia aniversării a 15 ani de la inaugurarea clubului AVi, prezența sa creând valuri de fiecare dată.

Unul dintre cei mai talentați artiști ai scenei electronice românești, aflat într-o ascendență evidentă, și totodată un producător extrem de prolific în ale minimalelor de calitate, Cally se alătură familiei Windmühle cu proaspăt lansatul EP Choo Sing.

 

Choo Sing EP conține două track-uri care vor satisface un spectru larg de DJ. Choo Sign este o piesă atmosferică, cu un peisaj sonor melodic bogat și atent executat.

Deși stilul său e unul mai degrabă aerisit și moderat, abordarea meticuloasă a lui Cally, sincopele sonore și programarea atentă a bătăilor de bass au dus la apariția unei piese ideale ringurile de dans, mai ales pentru after-uri.

Lenny, pe de altă parte, este track energizant și încântător. Cally alege să opteze pentru o serie de elemente percutante și de swing, care asigură un ton dinamic. Mai mult decât atât, linia de bas bogată a track-ului îmbunătățește starea de spirit generală, ceea ce face din Lenny o alegere perfectă pentru apogeul petrecerii.

EP-ul Choo Sing se regăsește deja pe principalele platforme de produse discografice, precum deejay.de, unde puteți asculta snippet-urile celor două piese.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/2801590066539161/

Cally ne va onora cu prezența sâmbătă, așadar, la AVi, unde vom avea ocazia de a asculta cele două piese, alături de multe alte bangere care ne vor ține lipiți de ringul de dans până aproape de ora 18:00, când Ada Kaleh va prelua legătura și va continua party-ul aniversar până aproape de miezul nopții.

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro. 

Atenție, evenimentul va fi daytime, Nemeș urmând să își ia locul în spatele pupitrului începând cu ora 11.00, fiind urmat de Cally, de la 14:00, pentru ca Ada Kaleh să mixeze apoi până aproape de miezul nopții.

Nu-ți face alte planuri, sâmbăta asta petrecem la AVi!

Rate this post

Leave a comment