Călătorie plăcută în adâncurile imaginației, cu Vid

Trommel, cunoscuta platformă online dedicată muzicii electronice, și-a îndreptat atenția către cel mai recent EP lansat de Vid, AVi001, focusându-se în special asupra piesei Depths of imagination. Aceasta e descrisă, între altele, ca fiind o excursie schimbătoare, tranzitorie, a minții. De 11 minute. Chiar merită ascultată, nu suntem subiectivi!

Întreaga recenzie poate fi citită aici, fiind lăudate intens micile detalii și meticulozitatea cu care Vid le poziționează într-o ordine aparent intrinsecă.

Depths of imagination reprezintă o recunoaștere a clipelor fabuloase petrecute de DJul originar din Bacău în clubul AVi, cel mai important club din Târgu-Mureș.

Dealtfel, Sorin mărturisește că experiențele trăite la AVi i-au oferit inspirația necesară pentru a produce ambele piese ale EP-ului.

Discul e dedicat primelor mele trei călătorii la AVi, de fiecare dată mai interesante și mai palpitante. Ca de fiecare dată, sunt nerăbdător să mă întorc în Târgu-Mureș, publicul de la AVi mereu m-a impresionat și mi-a oferit acea energie pozitivă pe care mi-aș dori să o primesc la fiecare eveniment din țară și nu numai

Nu am colaborat cu nimeni pentru acest EP, a fost strict inspirație trasă după gig-urile de la AVi”.

AVi001 conține două piese, The only way is up, respectiv Depths of imagination, EP-ul lui Vid fiind primul produs discografic lansat sub egida Avimag.

https://soundcloud.com/dbh-music/avi01-vid-the-only-way-is-up-ep

Rate this post

Leave a comment